K3dCarousel plugin – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

K3dCarousel plugin – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comK3dCarousel plugin – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Cervicek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 12. 2012   #1
-
0
-

prosimvas je tu nekdo kdo by mi mohl vysvetlit ....napsani tohoto pluginu ? 

v jquery a umim standatrni veci a u tohodle mi zustala hlava stat

jednotlive funkce muzete popsat v komentari:

(function(a){a.fn.k3dCarousel=function(b){return this.each(function(){
var c=0,d,e,f,g,h,i,j,k;positions=[],
iter=0,w=this.offsetWidth,items=a(this).css("position","relative").find("img").css({position:"absolute",opacity:0,display:"block"}),
settings={r:w*0.3,cX:w/2,cY:this.offsetHeight/2,sT:1e3,wT:2e3,a:0,d:1,p:1},
a(this).mouseover(function(){
if(!settings.d)return;settings.od=settings.d,settings.d=0,clearTimeout(j)}).mouseout(function(){
if(settings.d||!settings.od)return;settings.d=settings.od,l()}),b&&a.extend(settings,b),settings.a.length==2&&(i=function(a){
settings.d=a,clearTimeout(j),l()},a("<div style=\"cursor:pointer;position:absolute;left:50px;top:50px\" class=\"right\" />").html(settings.a[0]).click(function(){i(-1)}).appendTo(this),
a("<div style=\"cursor:pointer;position:absolute;right:5px;top:5px\" class=\"right\" />").html(settings.a[1]).click(function(){
i(1)}).appendTo(this)),items.each(function(b,c){c.oW=c.offsetWidth,c.oH=c.offsetHeight,a(c).css({left:settings.cX-c.oH/2,top:0})}),
g=items.length,h=Math.PI/(g/2);for(;c<g;++c)d=Math.sin(h*c),
positions.push({l:settings.cX+Math.cos(h*c)*settings.r,z:parseInt(50*d+50),
t:d*10+10,o:0.45*d+0.55,m:0.4*d+0.6}),
items[c]=a(items[c]);function l(){for(c=0;c<g;++c){var a=(c+iter)%g;e=positions[c],
f=e.m*items[a][0].oW,items[a].animate({left:e.l-f/2,opacity:e.o,top:e.t,width:f,height:e.m*items[a][0].oH},
settings.sT).css("z-index",e.z)}iter+=settings.d,iter<0&&(iter+=g),j=setTimeout(l,settings.wT+settings.sT)}l()})}})(jQuery)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.12.32.–
Cervicek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 12. 2012   #2
-
0
-

#1 Cervicek
zapomnel jsem dodat, ze je to plugin z jquery

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.12.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

PhpRS - plugin — založil Karel Bouchal

Plugin do chrome — založil Requiem

Quake plugin — založil xvikingk

Plugin do qip — založil J4cker

JQuery plugin — založil mik1

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý