Nastavenie VC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nastavenie VC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comNastavenie VC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Trebor0
Stálý člen
23. 12. 2012   #1
-
0
-

zdravím, začínam programovat vo visual c++  a predtým som programoval vo visual basic a tam ked som písal nejaký jednoduchý kód napriklad Label1.Text a ked som napisal bodku tak mi ukazalo ponuku čo možem napísať dalej ak viete čo mám ny mysli. Vo VC++ mi to neukazuje tak sa chcem spýtať či sa to vobec neukazuje alebo to len mam niekde v nastaveniach vypnute a ak ano tak ako to zapnem ? Vopred dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.6.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 12. 2012   #2
-
0
-

tam jsou to vetsinou pointery a tecka se pouziva pro normalni promenne...  musis udelat dereferenci:

1. zpusob:     label1->neco   (pristup k metode/prvku s dereferenci)

2. zpusob:     (*label1).neco   (nejprve samostatna dereference objektu a pak pristup pomoci teckove notace)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Trebor0
Stálý člen
23. 12. 2012   #3
-
0
-

ani jednym sposobom mi nic neukazalo 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.6.–
KIIV+42
God of flame
23. 12. 2012   #4
-
0
-

samozrejme musi byt i naprosto presne stejny identifikatory... Label1 a label1 je uplne neco jinyho

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Trebor0
Stálý člen
23. 12. 2012   #5
-
0
-

a ako sa tá "ponuka"  nazýva ? ... najlepšie po anglicky 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.6.–
KIIV+42
God of flame
23. 12. 2012   #6
-
0
-

nevim mozna  kontextova napoveda?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
23. 12. 2012   #7
-
0
-

Visual Studio celému tomuto systému říká IntelliSense

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.32.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Grungy0
Super člen
23. 12. 2012   #8
-
0
-

Skús klávesovú skratku ctrl+medzerník.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Nastavenie Qt — založil Anonymní uživatel

Python nastavenie — založil Patrik

Nastavenie Apache — založil mORb

Nastavenie execution time-out — založil Smokie

Nastavenie v java editore — založil john

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý