Nacteni vstupu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nacteni vstupu – C / C++ – Fórum – Programujte.comNacteni vstupu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Alicek0
Duch
23. 12. 2012   #1
-
0
-

Zdravím mam takový malý problém mam projekt knihovna a když chci přidat knihu tak to nechci načítat po jednom slově ale po více zkoušel jsem cin.get()  i cin.getline() a asi tomu vůbec nerozumím kdyz dam cin.get tak se mi to nějak zacykli a cin getline mi pak usekává začátek slova s každou následnou hodnotou díky za rady . Prostě nevím jak to mam napsat po sobě aby to načítalo normálně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.44.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 12. 2012   #2
-
0
-

kdyz ti to usekava slovo, tak se podivej, jestli nekde pred tim nenacitas slovo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Alicek0
Duch
23. 12. 2012   #3
-
0
-

no po tom jsem daval cin.get() ale zkousel jsem to takhle:

void zapis_knihy()
{
cout<<"Nazev knihy : ";

cin.getline(kniha[struktura].nazev_knihy,3000);

cout<<"Zanr : ";

cin.getline(kniha[struktura].zanr,3000);

cout<<"Jmeno autora : ";

cin.getline(kniha[struktura].jmeno_autora,3000);

cout<<"Rok vydani : ";

cin.getline(kniha[struktura].rok_vydani,3000);

struktura+=1;

}

a nacetlo mi to Nazev knihy nedalo mi to ani moznost zadat a hned to skocilo na zanr

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.44.–
KIIV+42
God of flame
23. 12. 2012   #4
-
0
-

neodentrovalo se neco pred tim? enter rad zustava na vstupu a pak zpusobi ze se pak rovnou nacitaji data nekde dal

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Alicek0
Duch
23. 12. 2012   #5
-
0
-

uz jsem to vyresil dal jsem pred to cin.ignore() ale diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.44.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 103 hostů

Podobná vlákna

Podminka vstupu — založil vaclav

Ošetření vstupů — založil vollf82

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý