Uložení a načtení tabulky – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Uložení a načtení tabulky – Java – Fórum – Programujte.comUložení a načtení tabulky – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
23. 12. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych poradit s uložením tabulky do souboru .txt a potom načtení z tohoto souboru do tabulky.

Začal jsem to ukládat tímto způsobem:

	String tym1 = tabulka.getValueAt(0, 1).toString();
        String zapas1 = tabulka.getValueAt(0, 2).toString();
        String vyhra1 = tabulka.getValueAt(0, 3).toString();
        bw.write(tym1+"\t"+zapas1+"\t"+vyhra1);
        bw.newLine();

	String tym2 = tabulka.getValueAt(1, 1).toString();
        String zapas2 = tabulka.getValueAt(1, 2).toString();
        String vyhra2 = tabulka.getValueAt(1, 3).toString();
        bw.write(tym2+"\t"+zapas2+"\t"+vyhra2); 
       
        bw.close(); 

Tak aby to bylo i v textovém dokumentu přehledné, ale když to uložím tímto způsobem, tak potom nevím, jak jednotlivé prvky při načítání vložit do proměnných, pomocí kterých bych to vložil do tabulky. Pokud zná někdo řešení a nebo lepší (jednodužší) způsob, jak to vyřešit, budu jenom rád. Díky za rady :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.173.–
Reklama
Reklama
Flowy
~ Anonymní uživatel
448 příspěvků
23. 12. 2012   #2
-
0
-

pouzi cykly (while) a polia (arrays)

tri polia jedno pre kazdy stlpec alebo mozes pouzit 2D pole s troma stlpacami ale to je zlozitejsie

neviem akou funkciou chces citat subor ale myslim ze sa to da cez scanner ... ten budes citat po riadkoch a jednotlive riadky si rozdel nejakou funkciou pre stringy

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.234.–
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
26. 12. 2012   #3
-
0
-

Nevím jak si mám rozdělit ty řádky na jednotlivé Stringy? musí tam být třeba nějaký oddělovací znak nebo tak něco?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.173.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
26. 12. 2012   #4
-
0
-

Oddělovací znak tam přece máš. Můžeš použít treba String.split().

String radek = ...
String[] hodnoty = radek.split("\t");
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
27. 12. 2012   #5
-
0
-

#4 zlz
Dík moc, už mě to jde :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý