Instalace – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Instalace – PHP – Fórum – Programujte.comInstalace – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
25. 12. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěl sem se zeptat začínám s PHP a MySQL. Jako editor používám Microsoft Visual Studio. Chtěl sem se zeptat jak rozjet PHP. Stáhl sem si i nějaký APACH píše mi to že Apache2 je v běhu. Změnil sem i nějaké to nDocumentRoot  na "c:/www" ale zaboha si nemůžu zkompilovat svůj PHP script.  Pořád mi to píše tuto chybu. 

Už si opravdu nevím rady. Hlavně už sem přečetl asi 6článků o tom jak to udělat ale vše píšou úplně něco jiného. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.16.–
Reklama
Reklama
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
25. 12. 2012   #2
-
0
-

#1 Ondra
Tak problém sem možná vyřešil. Nastavení sem udělal takové to 

Ale při kompilaci musím soubou index.php přesunout  z C:/............../Visual Studio 2010\..............\PHPWebProject1   do C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs aby se mi spustil ale problém nastane, když se php zobrazí. Zobrazí se v takovém to stavu 

Mužete mi říct někdo kde dělám chybu ? nebo co dělám špatně. Jak sem zmiňoval PHP se začínám teprve učit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.16.–
KIIV+42
God of flame
25. 12. 2012   #3
-
0
-

takovejch navodu jak rozjet php pod apache... (apache to defaultne nema)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
25. 12. 2012   #4
-
0
-

A sam by si mi neuporadil, kde sem udělal chybu a co bych měl opravit ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
27. 12. 2012   #5
-
0
-

Pro začátek bych doporučil klidně jednoduchý PSPad, který je celý česky. K tomu si můžeš vybrat spoustu local apache serverů, které rozjedeš. Já používám defaultně WAMPserver, který stáhneš zdarma zde: 

http://www.wampserver.com/en/ 

...instalace je jednoduchá. Jen pozor, aby ti to neběželo potom na stejném portu jako jiné aplikace - častá chyba začátečníků - např. Skype. Potom budeš jen uložené soubory spouštět přes localhost/neco.php, kde a kam budes ukládat soubory si nastavíš přímo při instalaci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Instalace — založil homelin

Instalace — založil papajda

Instalace — založil crAzY^

Instalace — založil xjxj

Instalace — založil homelin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý