Warning: Cannot modify header information – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Warning: Cannot modify header information – PHP – Fórum – Programujte.comWarning: Cannot modify header information – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
26. 12. 2012   #1
-
0
-

Při vykonávání scriptu mi to napíše tuto chybu: 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/ntsrvbl0104/public_html/tiny_mce/script.js:35) in /home/users/ntsrvbl0104/public_html/admin/aktuality_add.php on line 44

prošel jsem si několik diskuzí a našel jsem, že nesmí být v html žádné mezery nebo komentáře, tak jsem všechny smazal, ale stále mi to tuto chybu hlásí ...

zde je kód aktuality_add.php

<?php 
  include("../tiny_mce/script.js");
  $povinne = array("aktualita" => "aktualita"); 
?>    
<div id="content_2">
  <table class="forum" style="width:100%" border="1" cellpadding="0" cellspacing="1"> 
    <tr>  
      <td class="headb" colspan="3">Přidat aktualitu</td> 
    </tr> 
    <tr>  
      <td class="centerb"> <br />  
<?php if(!$_COOKIE['login']) die("Nejste přihlášen!!!"); 
  right_hlavni_spravce();
          ?><h2>Nová aktualita</h2><br />
        <form action="" name="form" method="post">
          <table border="0" style="background:#E1E1E1;width:100%">    
<?php 
    if(isset($_POST['sent'])) {
    $nevyplnene = nevyplnene($povinne);    
    if($nevyplnene) {
        echo "<div class='error_box'><b>Vyplňte prosím tyto pole: ".implode(", ", $nevyplnene)."</b></div>";
    }}               
                ?>  
            <tr>
              <td width="500px">
              <textarea name="aktualita" style="width: 100%"></textarea></td>
            </tr>
            <tr><td><br /><br />    
                <input type="hidden" name="login" value="<?echo $_COOKIE['login'];?>">    
                <input type="hidden" name="sent" value="1">    
                <input type="submit" value="Přidat aktualitu">    
                <input type="reset"></td>
            </tr>
          </table>
        </form></td> 
    </tr>
  </table>    
</div>
<?php
  if(isset($_POST['sent'])) {
  $id_autora = iduser($_COOKIE['login']);
  if(!$nevyplnene) {
  $dotaz2 = mysqli_query($spojeni, "INSERT INTO aktuality (autor, aktualita, datum) VALUES ($id_autora, '{$_POST['aktualita']}',CURRENT_TIMESTAMP())");
  if($dotaz2) header("Location: index.php?strana=aktuality");
  else echo "Nastala chyba, aktualita nebyla přidána!!";     
}}
?>

a tady je ještě script.js - nevím jeslti s tím nějak souvisí, ale v chybě je zobrazen:

<script type="text/javascript" src="../tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
	tinyMCE.init({
		language: "cs",
		mode : "textareas",
		theme : "advanced",
		plugins : "autolink,lists,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,wordcount,advlist,autosave,visualblocks",
		theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
		theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
		theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
		theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,pagebreak,restoredraft,visualblocks",
		theme_advanced_toolbar_location : "top",
		theme_advanced_toolbar_align : "left",
		theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
		theme_advanced_resizing : true,
		content_css : "css/content.css",
		template_external_list_url : "lists/template_list.js",
		external_link_list_url : "lists/link_list.js",
		external_image_list_url : "lists/image_list.js",
		media_external_list_url : "lists/media_list.js",
		style_formats : [
			{title : 'Bold text', inline : 'b'},
			{title : 'Red text', inline : 'span', styles : {color : '#ff0000'}},
			{title : 'Red header', block : 'h1', styles : {color : '#ff0000'}},
			{title : 'Example 1', inline : 'span', classes : 'example1'},
			{title : 'Example 2', inline : 'span', classes : 'example2'},
			{title : 'Table styles'},
			{title : 'Table row 1', selector : 'tr', classes : 'tablerow1'}
		],
		template_replace_values : {
			username : "Some User",
			staffid : "991234"
		}
	});
</script>

nevíte někdo, kde by mohla být chyba? Děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
ench0
Stálý člen
26. 12. 2012   #2
-
0
-

jo. Chyba je v tom řádku 

include("../tiny_mce/script.js");

Do php by jsi soubor s javascriptem vkládat neměl. Ten začátek souboru by měl vypadat minimálně takto: 

<script type="text/javascript" src="../tiny_mce/script.js"></script>

<?php 
  $povinne = array("aktualita" => "aktualita"); 
?>  
...
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.114.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
26. 12. 2012   #3
-
0
-

když to tam takhle zadám, tak mi to nefunguje, protože obsah souboru script.js měl být původně vložen přímo do stránky, kde se používá tiny_mce editor, tak jsem to vyřešil takhle. Nefunguje mi to ani když ten příkaz zadám do <head> stránky. Jde to vyřěšit nějak jinak, abych nemusel ten kód (soubor script.js) vkládat na každou stránku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
26. 12. 2012   #4
-
0
-

#3 Klor
EDIT: tak když jsem dal obsah souboru script.js přímo do kódu stránky, tak se mi sice tiny_mce editor zobrazil, ale stále mi to píše tu chybu Warning ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 12. 2012   #5
-
0
-

#4 Klor
to pise vzdy, kdyz chces posilat http hlavicky a uz si poslal alespon jeden bajt obsahu stranky

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
26. 12. 2012   #6
-
0
-

#5 KIIV
to už jsem si taky přečetl v jiných diskuzích, ale nemůžu ten problém odstanit u mě. Nevím přesně v jakých řádcích je ta chyba, kde odesílám obsah

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
26. 12. 2012   #7
-
0
-

#6 Klor
už jsem pochopil ten problém, nemáte někdo nápad, jak ho vyřešit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 12. 2012   #8
-
0
-

nejprve saskovat s cookies a pak teprve cokoliv vypisovat?

nebo pouzit output buffering

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
27. 12. 2012   #9
-
0
-

já nejsem moc zkušený programátor a nevěděl jsem, jak ověřit jinak, že je uživatel přihlášen než přes cookies

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 12. 2012   #10
-
0
-

Stale nechapes pointu:

HTTP posila prvni hlavicky, pak prazdnej radek a pak teprve data... jakmile posles data, uz proste NEMUZES menit hlavicky, protoze uz sou davno pryc ze serveru... a COOKIES sou posilany v hlavickach!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
27. 12. 2012   #11
-
0
-

todle jsem už pochopil, ten problém s hlavičkou, ale zase nechápu, co to má co dělat s tím problémem, co mám ... jako když odstraním z toho kodu ten řádek s cookies, mělo by to fungovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 12. 2012   #12
-
0
-

rikam ze mas pred tim nez cokoliv vypises, zpracovat ty cookies... protoze pokud v nich neco nastavis, musi se to poslat klientovi a to se posila pomoci hlavicek, ktery nejde poslat, pokud uz cokoliv vypisujes

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Klor
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
27. 12. 2012   #13
-
0
-

aha, díky moc, už to chápu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.12.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý