Pomoc s vypisom – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s vypisom – Java – Fórum – Programujte.comPomoc s vypisom – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Inka
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 12. 2012   #1
-
0
-

Ahojte, potrebujem zistit ake hodnoty budu v poli p po vykonani prikazov (vysledok by mal byt 20,10,8,8,10,20), len neviem akym prikazom to zistim....
   
  public static void main(String[] args) {
        // TODO code application logic here&
        int []p = {2,4,6,8,10,20};
        int n = p.length-1;
        for (int i =0;i<n;i++) {
            p [i]=p[n-i];
            p[n-i]=p[i];
        }
System.out.println ();
      

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.44.–
Reklama
Reklama
Flowy
~ Anonymní uživatel
448 příspěvků
26. 12. 2012   #2
-
0
-

ak si naimportujes kniznicu Arrays tak metodou Arrays.toString(pole) alebo mozes tiez pouzit cyklus ktory vytlaci vzdy jednu hodnotu ... asi budes chciet pouzit print namiesto println

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.234.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Problem s vypisom — založil Oliver Habara

C/C++ pomoc — založil začiatočník

Pomoc — založil Mateos

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý