System("cls"); – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

System("cls"); – C / C++ – Fórum – Programujte.comSystem("cls"); – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kenvelo+1
Super člen
28. 12. 2012   #1
-
0
-

Chtel bych se zeptat dal sem do programu  

system("cls");

ale chtěl bych než se to smaže aby to odpočítalo třeba 3sec.  Pokud se nemýlím dělá se to přes <ctime> ale vůbec netuším jak. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.16.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
28. 12. 2012   #2
-
0
-

Jak odpočítalo? Jestli chceš program na tu dobu "pozastavit", tak můžeš použít funkci sleep().

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
28. 12. 2012   #3
-
0
-

Nebo Sleep().

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Kenvelo+1
Super člen
28. 12. 2012   #4
-
0
-

#3 zlz

Chtěl bych aby program než program vykoná funkci system("cls"); pockal 3sec. neco jako abych si vytvoril funkci wait ktera zastavi program odpocita 3 sec. Pote program prejde na dalsi prikaz

wait(3);

system("cls");

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.16.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Kenvelo+1
Super člen
28. 12. 2012   #5
-
0
-

#3 zlz
super funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.16.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 120 hostů

Podobná vlákna

System("cls"); NetBeans — založil turista

Line a cls ve VB2005Express — založil Chaindler

System("??????"); — založil dragon124

Os.system — založil Priwi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý