V labelu kolik se stahlo – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

V labelu kolik se stahlo – Visual Basic – Fórum – Programujte.comV labelu kolik se stahlo – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
2. 1. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den, mám dotaz jestly jse dá nějak udělat to aby se mi v labelu zobrazovalo kolik už se stahlo dat jako v Bytes

a kolik zbívá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.106.–
Reklama
Reklama
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
2. 1. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

void WebClient_DownloadProgressChanged(object sender, DownloadProgressChangedEventArgs e)
{
    string sFormatted = string.Format("{0} of {1}", e.BytesReceived, e.TotalBytesToReceive);

    Invoke(new MethodInvoker(delegate
    {
        myProgressBar.Value = e.ProgressPercentage; //MyprogressBar nazev progressbaru
        myLabel.Text = sFormatted;    //mylabel nazev labelu
    }));
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.106.–
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
2. 1. 2013   #3
-
0
-

Vyřešno

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.106.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Vlastnosti Labelu — založil irenic1987

Obrazek v labelu — založil Jakub

Vytvoření labelu — založil CZ_Paja

C+ doplnění do labelu — založil Krpik

C# vytváření nových labelů — založil Tomas491

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý