Jak kompletně změnit obsah JFrame. – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak kompletně změnit obsah JFrame. – Java – Fórum – Programujte.comJak kompletně změnit obsah JFrame. – Java – Fórum – Programujte.com

 

Dodkar
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 1. 2013   #1
-
0
-

Jak kompletně můžu změnit obsah plátna? Zatím jsem to dělal, že jsem měl 2x JFrame a přehazoval jsem se mezi nimi. Určitě je nějaké lepší řešení jen o něm nevím ;), prosím o radu.

můj zdorjoví kód:

package JFrame;

public class Spust {
	

	public static void main(String args[]) {
		HL_JFrame menu_frame=new HL_JFrame();
	}
}
package JFrame;

import java.awt.BorderLayout;
import java.awt.event.ActionEvent;
import java.awt.event.ActionListener;

import javax.swing.JButton;
import javax.swing.JFrame;

public class HL_JFrame {
	
	JFrame frame=new  JFrame();
	JButton But_hra=new JButton("Spust hru");
	

	public HL_JFrame() {
		frame.setSize(400, 400);
		frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
		frame.setResizable(false);
		frame.getContentPane().setLayout(new BorderLayout());
		frame.add(But_hra, BorderLayout.NORTH);
		
		But_hra.addActionListener(new ActionListener() {
			public void actionPerformed(ActionEvent e) {
				hra_JFrame frame_hra=new hra_JFrame();
				VisibleOff();
			}
		});
		frame.setVisible(true);
		
	}
	public void VisibleOff(){
		frame.setVisible(false);
	}
	public void VisibleON(){
		frame.setVisible(true);
	}

}
package JFrame;

import javax.swing.JFrame;

public class hra_JFrame {
	
	JFrame frame_hra=new  JFrame();
	
	public hra_JFrame() {
		frame_hra.setSize(400, 400);
		frame_hra.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
		frame_hra.setResizable(false);
		frame_hra.setVisible(true);

	}
	public void VisibleOff(){
		frame_hra.setVisible(false);
	}
	public void VisibleON(){
		frame_hra.setVisible(true);
	}

}
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.12.32.–
Dodkar
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 1. 2013   #2
-
0
-

Zná někdo odpověď?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.12.32.–
Flowy0
Věrný člen
15. 1. 2013   #3
-
0
-

Preco by malo byt lepsie riešenie

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.64.–
https://github.com/Flowy
Dodkar
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
16. 1. 2013   #4
-
0
-

Protože bych potřeboval ukotvit pozici ve které se mi obě okna zobrazí, když je zapnu jedno tak se mi zobrazí v levém horním rohu, přesunu si ho, zapnu druhé a to se mi zobrazí někde jinde;), konkrétně v levém horním rohu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.12.32.–
Aleš
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
16. 1. 2013   #5
-
0
-

#4 Dodkar

Můžeš  zjistit pozici zobrazenýho okna pomocí metody getLocation, a při zobrazení druhýho tuto pozici nastavit

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:154:d424:54...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý