jsem taky pro...dobry napad....
Fórum › Návrhy na vylepšení
Sútaže
To katha: O ten chat to je dobrý nápad. Ale je otázka, jaké by museli být odpovídající ceny, aby ta soutěž lákala.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
no ja bych rekl, ze kazdy programator/hacker ma v sobe tu soutezivost uz nak vrozenou, a ze by se to s velkou ucasti obeslo i bez cen... Noo tedy: jsem rozhodne PRO
tak to by chtělo zorganizovat něco i v pythonu...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Blujacker píše:#
# tak to by chtělo zorganizovat něco i v pythonu...
To jsou slova, které ladí mým ouškům. :)
Jinak soutěže bych provozoval v povícero klasických programovacích jazycích.
D1ce píše:#
##Blujacker píše:#
#To jsou slova, které ladí mým ouškům. :) #
##
#Jinak soutěže bych provozoval v povícero klasických programovacích jazycích.
nebo postupně ke všem ke kterým je tu kurz
mates píše:#
##D1ce píše:#
##Blujacker píše:#
#To jsou slova, které ladí mým ouškům. :) #
##
#Jinak soutěže bych provozoval v povícero klasických programovacích jazycích.
#nebo postupně ke všem ke kterým je tu kurz
kludne moze byt vyhlasena sutaz a programuj si to uz v com chces.
Ten nápad se mi líbí. S Mythem souhlasím.
no keď sa to väčšine javí ako dobrý nápad, bolo by dobré začať aj s niečím konkrétnejším ...
http://jakub.lajmon.name
curo by v novej verzii webu mohol take nieco dat. najlepsia cena by bola poukzaka na nakup kniziek v CP. jedna sutaz za mesiac by bola, pricom sa objavi zadanie a ty mas za 1-2 hod. vypracovat ... potom sa vyhodnoti 3 najlepsie a 1.cena: poukazka za 1000 SK, 2.cena: 600SK a 3.cena: 300 SK. to by boli suboje. :D
To radypala: :ms_0001: hezke, ale teda nevim kde by ty penize vzali....jinak souhlasim, mozna by mohli byt i castejc, aby se dostalo na vsechny jazyky atd., ale to uz je spis na organizatorech, aby stihali
mno neverim ze by CP nedaroval nejake poukazky. trebarz za reklamu.
To katha: Nejhorší je organizace, jelikož ta zabere hodně času. Musíte dostát závazkům, termínům, jinak nás čtenáři roznesou (jako např. při soutěži o Nejlepší logo portálu).
Jinak CP by daroval ;)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To rob: nie je to zly napad, ale tazko relizovatelny ... programujte.com bude mat teraz vlastny RS a jedine co ma napada, aby bola sutaz v hladani chyb(lenze to by sa nezaobislo bez vystavenia kodov a to Curo podla mna nepovoli ...).
Uz sa neviem dockat toho novbeho RS a mohlo byt tam take nieco aku sutaze .
Kazdy mesiac by bola ina sutaz. Navrhy pre sutaze by sa poslali adminovi a ten by ich dal do ankety. Uzivatelia by si tak sami mohli vybrat taku sutaz, ktora by ich najviac zaujimala.
radypala píše:#
# (lenze to by sa nezaobislo bez vystavenia kodov a to Curo podla mna nepovoli ...)
Ne, to určitě nepovolí :ms_0022: Přece nebude vystavovat všechny případné chyby útočníkům.
v každom prípade si treba uveomiť, čo všetko bude treba zariadiť, keby sa už nejaká súťaž začala realizovať, aby sa nenašlo hluché miesto typu "a čo teraz ...", no ak by bolo treba rad pomôžem :)
http://jakub.lajmon.name
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Založenie súťaže — založil Anonym
Moderátoři diskuze