Příkaz přes frame – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Příkaz přes frame – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPříkaz přes frame – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
LPG19950
Newbie
7. 1. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den, mám takový problém. Za boha nemůžu přijít na script který mi něco udělá ve druhém framu.
 

index.html
<html>
<head>
<frameset cols="*,300">
<frame name="prvniframe" src="zkouska.html">
<frame name="druhyframe" src="script.html">
</frameset>
</head>
</html>

zkouska.html
<body>
<div id="zkouska" style="width:200px;height:200px;background-color:black;">
</div>
</body>


script.html
<body>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function cely()
{
parent.prvniframe.document.getElementById("zkouska").style.backgroundColor="black";
}
</script>
<input type="button" value="klikni" onClick="cely();">
</body>

Nevíte prosím v čem je problém? Už jsem prošel několik stránek na netu...nepomohlo ani frame[0].document ani top.prvniframe.document ....
Děkuji za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
7. 1. 2013   #2
-
0
-

#1 LPG1995
Ten příklad, který jsi tu napsal je u mne funkční, jen jsem u DIVU nastavil jinou výchozí barvu než černou, protože změna z černé na černou opravdu vidět není...

<div id="zkouska" style="width:200px;height:200px;background-color:red;">
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
LPG19950
Newbie
7. 1. 2013   #3
-
0
-

Jo....teď jsem to testoval ve Firefoxu a funguje to.....ale v chromu bohužel ne :/ ....neví někdo proč a nějaké rady?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
7. 1. 2013   #4
-
0
-

Nevím, jen tipuju - Chrome už nepodporuje frame? Má Chrome nějaké výpisy chyb?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
LPG19950
Newbie
7. 1. 2013   #5
-
0
-

Nikde jsem nic nenašel...kde by to mělo byt? Na stránce se mi to projevilo tak že zbytek scriptu (když jsem před něj ještě napsal nějaké příkazy tak se provedli) ale poté už ne....

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
7. 1. 2013   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

Frame a Jframe — založil Herm

Volanie Frame z metódy — založil Anonym

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý