Zdravím pánové a dámy,
už chvíli dělám v PHP a poslední dobou jsem zabrousil také do JavaScriptu a AJAXu. Podařilo se mi díky těmto jazykům vytvořit tak nějak vše co jsem potřeboval. Zajímala by mě však jedna maličkost ohledně realtimového výstupu z PHP pomocí AJAXu. V tuto chvíli mám udělanou stránku, která přečte formulář pomocí JavaScriptu, AJAX data odešle do PHP souboru a vrácenou hodnotu ukáže na stránce. Jelikož se jedná o takovou menší instalaci, vráceným výstupem z PHP je seznam splněných a nesplněných úkolů. V tuto chvíli se vypíše, že instalace začala, pak to chvilku trvá a nakonec se vypíše celý seznam výsledků najednou. Strejda google mi moc neporadil, jen vím že ajax vypíše výstup ve chvíli kdy se v PHP provede celý kód. Chtěl bych ale aby se v průběhu kódu postupně vypisovalo co je již hotové. Otázka tedy je jestli vůbec existuje nějaká funkce, která by umožnila požadovaný výsledek?
Mě napadá jen rozkouskovat script do 10 různých PHP souborů a volat je pomocí 10 různých AJAXů abych dostal 10 postupných výstupů => to je ale strašná prasárna
P.S.: používám jQuery....
Předem děkuji za odpovědi.