Generovanie v cykle – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Generovanie v cykle – Java – Fórum – Programujte.comGenerovanie v cykle – Java – Fórum – Programujte.com

 

XANI0
Newbie
9. 1. 2013   #1
-
0
-

Dobrý deň.

Dostal som zadanie generovat v cykle vzdy:

- 1 z trojice otazok od aktualnej pozicie a vlozit do zoznamu otazok do testu

- posunut sa o nahodne cislo, generovane z intervalu od 0 po 9 vratane.
kym nie ste mimo rozsahu vstupneho zoznamu otazok. Max pocet otazok je 50. 

Vedel by mi prosim niekto z vas poradit lebo uz to robim dalsi den.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
ingiraxo+15
Grafoman
9. 1. 2013   #2
-
0
-

věděli, ale nerozumíme otázce...

1 z trojice otázek? jak z trojice? ty otázky jsou v souboru nebo kde?

trochu to víc popiš

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
XANI0
Newbie
9. 1. 2013   #3
-
0
-

ano. tie otazky taham s ineho classu

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
ingiraxo+15
Grafoman
9. 1. 2013   #4
-
0
-

pošli sem to co zatim máš a co ti nejde.. když to taháš ze souboru, tak tam máš treba 300 otázek (otázka na řádek) a jaký potom 1 z trojice otázek?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
XANI0
Newbie
9. 1. 2013   #5
-
0
-

 tu je class s otazkami a odpovedami.

public class OtazOdpov
{  
   
    private String aOtazka = null;
    private String aOdpoved = null;
    
    public OtazOdpov(int vyber)
    {
        switch(vyber)
        {
        case 0: aOtazka=("Zadefinujte pojem ekonomia."); aOdpoved=("Ekonomika je spolocenská veda ktora studuje ludsku aktivitu v vztahu k poziadavkam stretnutie a tuzby cez sosovku vztahov ceny.");
        break;
        case 1: aOtazka=("Co skuma mikroekonomia"); aOdpoved=("Mikroekonomia je castou ekonomickej teorie, ktora skuma spravanie sa jednotlivych ekonomickych subjektov, skuma situacie optimalne pre jednotlive subjekty a rovnovahu na konkretnych trhoch.");
        break;
        case 2: aOtazka=("Kto je hlavnym subjektom hospodarskej politiky ?"); aOdpoved=("vlada");
        break;
        case 3: aOtazka=("Ake je základne clenenie hospodárskej politiky ?"); aOdpoved=("liberalna a intervencionalisticka");
        break;
        case 4: aOtazka=("Ako clenime hospodarsku politiku z hladiska pouzitych nastrojov ?"); aOdpoved=("riame a nepriame");
        break;
        case 5: aOtazka=("Co vyjadruje magicky stvoruholnik ?"); aOdpoved=("Kombinaciu hlavnych cielov hospodarskej politiky.");
        break;
        case 6: aOtazka=("Na co je zamerana mikroekonomicka politika ?"); aOdpoved=("Zameriava sa na zvysovanie efektivnosti pri rozdelení zdrojov v spolocnosti.");
        break;
        case 7: aOtazka=("Zadefinujte HDP."); aOdpoved=("Penazna hodnota vsetkych finalnych statkov a sluzieb, ktore boli vyprodukovane za urcite obdobie na uzemi danej krajiny");
        break;
        case 8: aOtazka=("Aky je rozdiel medzi HDP a ND ?"); aOdpoved=("ND=HDP – amortizacia – nepriame dane");
        break;
        case 10: aOtazka=("Aky je rozdiel medzi HDP a CDP ?"); aOdpoved=("CDP=HDP – amortizacia");
        break;
        case 11: aOtazka=("Scitanim ktorych poloziek dostaneme narodny dochodok ?"); aOdpoved=("Hrube mzdy, hrube zisky firiem, renty, prijmy zo samozamestnavania, ciste uroky");
        break;
        case 12: aOtazka=("Aky iny sposob vypoctu narodneho dochodku poznate ?"); aOdpoved=("ND=CDP – nepriame dane");
        break;
        case 13: aOtazka=("Ako vypocitame CDP ?"); aOdpoved=("CDP=HDP – amortizacia.");
        break;
        case 14: aOtazka=("Co je disponibilny dochodok ?"); aOdpoved=("Cisty prijem, ktory mozu vlastníci vyrobnych faktorov pouzit na priamu spotrebu alebo odlozit vo forme uspor pre spotrebu v buducnosti.");
        break;
        case 15: aOtazka=("Vysvetlite jednotlive metody výpoctu HDP."); aOdpoved=("vyrobna a spotrebna");
        break;
        case 16: aOtazka=("Co tvori najvyssiu polozku HDP ?"); aOdpoved=("Spotrebne vydavky domacnosti (C)");
        break;
        case 17: aOtazka=("Co je potencialny produkt ?"); aOdpoved=("Najvyssia mozna uroven realneho produktu, ktoru moze ekonomika dlhodobo dosahovat v podmienkach prirodzenej miery nezamestnanosti a bez vyvolania inflacneho tlaku.");
        break;
        case 18: aOtazka=("Kedy vznika medzera HDP ?"); aOdpoved=("Ked potencialny produkt nerovna skutocny produkt");
        break;
        case 19: aOtazka=("Kedy vznika recesna a expanzivna medzera HDP ?"); aOdpoved=("Recesna (deflacná) medzera: potencialny produkt > skutocný produkt. Expanzivna (Inflacna) medzera: potencialny produkt < skutocny produkt.");
        break;
        case 20: aOtazka=("Ako sa prejavuje ekonomicky rast v kratkom obdobi ?"); aOdpoved=("Ak rastie HDPr, rastie zivotny standard obyvatelstva.");
        break;
        case 21: aOtazka=("Ako sa prejavuje ekonomicky rast v dlhom obdobi ?"); aOdpoved=("Rastie úroven potencialneho produktu.");
        break;
        case 22: aOtazka=("Co je hranicny sklon k spotrebe ?"); aOdpoved=("Vyjadruje aku cast svojho prijmu pouziju clenovia domacnosti na spotrebu");
        break;
        case 23: aOtazka=("Ake su determinanty spotrebnej funkcie ?"); aOdpoved=("C=CA+MPC.DI");
        break;
        case 24: aOtazka=("Zadefinujte autonomnu spotrebu."); aOdpoved=("Uroven spotreby pri nulovom prijme");
        break;
        case 25: aOtazka=("Ako vypocitame hodnotu uspor ?"); aOdpoved=("S=DI–C");
        break;
        case 26: aOtazka=("Co znázornuje usporova funkcia ?"); aOdpoved=("S=-CA+MPS+DI");
        break;
        case 27: aOtazka=("Co vyjadruje hranicny sklon k usporam a ako sa vypocita ?"); aOdpoved=("Vyjadruje aku cast svojho prijmu clenovia domacnosti usporia");
        break;
        case 28: aOtazka=("Co zistujeme porovnavanim spotrebnej funkcie a priamky pod uhlom 45° ?"); aOdpoved=("Miesto kde sa pretnu (prijem = spotreba), uspory , negativne uspory.");
        break;
        case 29: aOtazka=("V com spociva podstata multiplikatora?"); aOdpoved=("Vyjadruje kolkokrat sa zvysi vystup ekonomiky, ak sa investicie zvysia o jednu jednotku.");
        break;
        case 30: aOtazka=("Cim je tvoreny agregatny dopyt ?"); aOdpoved=("Mnozstvo statkov a sluzieb, ktore su vsetci kupujuci v ekonomike ochotni a schopni nakupit pri danej cenovej hladine v danom case");
        break;
        case 31: aOtazka=("Co vyjadruje krivka agregatneho dopytu ?"); aOdpoved=("Rastie úroven potencialneho produktu.");
        break;
        case 32: aOtazka=("Co je hranicny sklon k spotrebe ?"); aOdpoved=("Vztah medzi celkovymi vydavkami na vsetky zlozky produktu a vseobecnou cenovou hladinou.");
        break;
        case 33: aOtazka=("Cim je tvorena agregatna ponuka ?"); aOdpoved=("Celkovym mnozstvom statkov a sluzieb, ktore sú podniky v ekonomike schopne a ochotne ponuknut pri danej cenovej hladine v danom case.");
        break;
        case 34: aOtazka=("Co je cenová hladina ?"); aOdpoved=("Uroven cien všetkych statkov a sluzieb, ktore v danom casovom obdobi v ekonomike nakupuju a predavaju.");
        break;
        case 35: aOtazka=("Co vyjadruje cenovy index ?"); aOdpoved=("Zmenu cenovej hladiny.");
        break;
        case 36: aOtazka=("Co je inflacia"); aOdpoved=("Inflacia – vzrast celkovej cenovej hladiny.");
        break;
        case 37: aOtazka=("Co je deflacia"); aOdpoved=("Deflacia – pokles cenovej hladiny (opak inflacie");
        break;
        case 38: aOtazka=("Co je dezinflacia ?"); aOdpoved=("Dezinflacia – pokles miery inflacie");
        break;
        case 39: aOtazka=("Ake druhy inflacie podla rychlosti rastu cenovej hladiny pozname ?"); aOdpoved=("mierna, cvalajuca, hyperinflacia");
        break;
        case 40: aOtazka=("Ako definujeme mieru inflacie ?"); aOdpoved=("Miera zmeny celkovej cenovej hladiny meranej indexom spotrebitelskych cien.");
        break;
        case 41: aOtazka=("Aka je mierna inflacia ?"); aOdpoved=("Tempo rastu cenovej hladiny neprekracuje tempo rastu vystupu ekonomiky");
        break;
        case 42: aOtazka=("Na ktorej strane agregatneho trhu vznika nakladova inflacia ?"); aOdpoved=("Na strane ponuky.");
        break;
        case 43: aOtazka=("Ako sa prejavuje dopytova inflacia ?"); aOdpoved=("Narastom agregatneho dopytu, ak presiahne hranicu potencialneho produktu vznika ekonomicka nerovnovaha.");
        break;
        case 44: aOtazka=("Ako sa prejavuje nakladova inflacia ?"); aOdpoved=("Poklesom agregatnej ponuky");
        break;
        case 45: aOtazka=("Co znamena cyklicky vyvoj ekonomiky ?"); aOdpoved=("Striedanie vzostupnych a zostupnych faz vyvoja ekonomiky okolo dlhodobeho potencialneho produktu");
        break;
        case 46: aOtazka=("Ako sa nazyvaju body zvratu v cyklickom vyvoji ekonomiky ?"); aOdpoved=("Vrchol, dno");
        break;
        case 47: aOtazka=("V com spociva celkovy dlhodoby trend vyvoja ekonomik jednotlivych krajin ?"); aOdpoved=("V zvysovani efektivnosti vyroby a vyuzivania vyrobných faktorov alebo novymi technologiami.");
        break;
        case 48: aOtazka=("Ake su zakladne fazy ekonomickeho cyklu ?"); aOdpoved=("Expanzia (rast), konjunktura (vrchol), recesia (pokles), depresia (dno).");
        break;
        case 49: aOtazka=("Ako sa nazyva prilis hlboka a dlha recesia ?"); aOdpoved=("Depresia");
        break;
        case 50: aOtazka=("Ako sa nazyva velmi silna a dlha expanzia ?"); aOdpoved=("bboom");
        break;
        
        }
        
        
        
    }
    
    public String dajOtazku()
    {
        return aOtazka;
    }
    
    public String dajOdpoved()
    {
        return aOdpoved;
    }
        
    
}

spravil som toto ale je to zle

import java.util.*;
public class Mas
{
    
    static ArrayList<OtazOdpov> aOtazka;
    public static void main(String[] args)
    {
        aOtazka = new ArrayList<OtazOdpov>();
        int medzera = 0;
        int pocetOtals = 0;
        int OtazOdpovv2;
        
        Random rand = new Random();
        System.out.print("\f");
        do
        {
        pocetOtals = rand.nextInt(5)+1;
        if(medzera+pocetOtals > 50)
        break;
        OtazOdpovv2 = rand.nextInt(pocetOtals);
        OtazOdpov otaz = new OtazOdpov(OtazOdpovv2);
        aOtazka.add(otaz);
        System.out.println("Nagenerovane cislo v rozsahu od "+ (medzera)+"-"+(medzera+pocetOtals)+": ");
        System.out.println(otaz.dajOtazku());
        medzera = medzera + (pocetOtals)+8;
        }
        while(medzera <50);
    }
       
    
}

potrebujem to prerobit podla toho ako som to zadal vysie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
ingiraxo+15
Grafoman
9. 1. 2013   #6
-
0
-

to zadání moc nechápu jak to myslí, ale jestli chceš hotový možný řešení tak zde.. treba ti to nějak pomůže 



/*==============================================================*/
public interface IQuestion {
    
    public String getQuestion();
    public String getAnswer();
    public int getID();
}

/*==============================================================*/
public final class Questions implements IQuestion {
    
    public static final int COUNT = 50;
    
    private String question;
    private String answer;
    private int id;
    
    public Questions(int id) {
        this.id = id;
        
        switch (id) {
            case 0:
                question = "Zadefinujte pojem ekonomia.";
                answer = "Ekonomika je spolocenská veda ktora studuje ludsku aktivitu v vztahu k poziadavkam stretnutie a tuzby cez sosovku vztahov ceny.";
                break;
                
            case 1:
                question = "Co skuma mikroekonomia";
                answer = "Mikroekonomia je castou ekonomickej teorie, ktora skuma spravanie sa jednotlivych ekonomickych subjektov, skuma situacie optimalne pre jednotlive subjekty a rovnovahu na konkretnych trhoch.";
                break;
                
            case 2:
                question = "Kto je hlavnym subjektom hospodarskej politiky ?";
                answer = "vlada";
                break;
                
            case 3:
                question = "Ake je základne clenenie hospodárskej politiky ?";
                answer = "liberalna a intervencionalisticka";
                break;
                
            case 4:
                question = "Ako clenime hospodarsku politiku z hladiska pouzitych nastrojov ?";
                answer = "riame a nepriame";
                break;
                
            case 5:
                question = "Co vyjadruje magicky stvoruholnik ?";
                answer = "Kombinaciu hlavnych cielov hospodarskej politiky.";
                break;
                
            case 6:
                question = "Na co je zamerana mikroekonomicka politika ?";
                answer = "Zameriava sa na zvysovanie efektivnosti pri rozdelení zdrojov v spolocnosti.";
                break;
                
            case 7:
                question = "Zadefinujte HDP.";
                answer = "Penazna hodnota vsetkych finalnych statkov a sluzieb, ktore boli vyprodukovane za urcite obdobie na uzemi danej krajiny";
                break;
                
            case 8:
                question = "Aky je rozdiel medzi HDP a ND ?";
                answer = "ND=HDP – amortizacia – nepriame dane";
                break;
                
            case 9:
                question = "Ako sa nazyva velmi silna a dlha expanzia ?";
                answer = "bboom";
                break;
                
            case 10:
                question = "Aky je rozdiel medzi HDP a CDP ?";
                answer = "CDP=HDP – amortizacia";
                break;
                
            case 11:
                question = "Scitanim ktorych poloziek dostaneme narodny dochodok ?";
                answer = "Hrube mzdy, hrube zisky firiem, renty, prijmy zo samozamestnavania, ciste uroky";
                break;
                
            case 12:
                question = "Aky iny sposob vypoctu narodneho dochodku poznate ?";
                answer = "ND=CDP – nepriame dane";
                break;
                
            case 13:
                question = "Ako vypocitame CDP ?";
                answer = "CDP=HDP – amortizacia.";
                break;
                
            case 14:
                question = "Co je disponibilny dochodok ?";
                answer = "Cisty prijem, ktory mozu vlastníci vyrobnych faktorov pouzit na priamu spotrebu alebo odlozit vo forme uspor pre spotrebu v buducnosti.";
                break;
                
            case 15:
                question = "Vysvetlite jednotlive metody výpoctu HDP.";
                answer = "vyrobna a spotrebna";
                break;
                
            case 16:
                question = "Co tvori najvyssiu polozku HDP ?";
                answer = "Spotrebne vydavky domacnosti (C)";
                break;
                
            case 17:
                question = "Co je potencialny produkt ?";
                answer = "Najvyssia mozna uroven realneho produktu, ktoru moze ekonomika dlhodobo dosahovat v podmienkach prirodzenej miery nezamestnanosti a bez vyvolania inflacneho tlaku.";
                break;
                
            case 18:
                question = "Kedy vznika medzera HDP ?";
                answer = "Ked potencialny produkt nerovna skutocny produkt";
                break;
                
            case 19:
                question = "Kedy vznika recesna a expanzivna medzera HDP ?";
                answer = "Recesna (deflacná) medzera: potencialny produkt > skutocný produkt. Expanzivna (Inflacna) medzera: potencialny produkt < skutocny produkt.";
                break;
                
            case 20:
                question = "Ako sa prejavuje ekonomicky rast v kratkom obdobi ?";
                answer = "Ak rastie HDPr, rastie zivotny standard obyvatelstva.";
                break;
                
            case 21:
                question = "Ako sa prejavuje ekonomicky rast v dlhom obdobi ?";
                answer = "Rastie úroven potencialneho produktu.";
                break;
                
            case 22:
                question = "Co je hranicny sklon k spotrebe ?";
                answer = "Vyjadruje aku cast svojho prijmu pouziju clenovia domacnosti na spotrebu";
                break;
                
            case 23:
                question = "Ake su determinanty spotrebnej funkcie ?";
                answer = "C=CA+MPC.DI";
                break;
                
            case 24:
                question = "Zadefinujte autonomnu spotrebu.";
                answer = "Uroven spotreby pri nulovom prijme";
                break;
                
            case 25:
                question = "Ako vypocitame hodnotu uspor ?";
                answer = "S=DI–C";
                break;
                
            case 26:
                question = "Co znázornuje usporova funkcia ?";
                answer = "S=-CA+MPS+DI";
                break;
                
            case 27:
                question = "Co vyjadruje hranicny sklon k usporam a ako sa vypocita ?";
                answer = "Vyjadruje aku cast svojho prijmu clenovia domacnosti usporia";
                break;
                
            case 28:
                question = "Co zistujeme porovnavanim spotrebnej funkcie a priamky pod uhlom 45° ?";
                answer = "Miesto kde sa pretnu (prijem = spotreba), uspory , negativne uspory.";
                break;
                
            case 29:
                question = "V com spociva podstata multiplikatora?";
                answer = "Vyjadruje kolkokrat sa zvysi vystup ekonomiky, ak sa investicie zvysia o jednu jednotku.";
                break;
                
            case 30:
                question = "Cim je tvoreny agregatny dopyt ?";
                answer = "Mnozstvo statkov a sluzieb, ktore su vsetci kupujuci v ekonomike ochotni a schopni nakupit pri danej cenovej hladine v danom case";
                break;
                
            case 31:
                question = "Co vyjadruje krivka agregatneho dopytu ?";
                answer = "Rastie úroven potencialneho produktu.";
                break;
                
            case 32:
                question = "Co je hranicny sklon k spotrebe ?";
                answer = "Vztah medzi celkovymi vydavkami na vsetky zlozky produktu a vseobecnou cenovou hladinou.";
                break;
                
            case 33:
                question = "Cim je tvorena agregatna ponuka ?";
                answer = "Celkovym mnozstvom statkov a sluzieb, ktore sú podniky v ekonomike schopne a ochotne ponuknut pri danej cenovej hladine v danom case.";
                break;
                
            case 34:
                question = "Co je cenová hladina ?";
                answer = "Uroven cien všetkych statkov a sluzieb, ktore v danom casovom obdobi v ekonomike nakupuju a predavaju.";
                break;
                
            case 35:
                question = "Co vyjadruje cenovy index ?";
                answer = "Zmenu cenovej hladiny.";
                break;
                
            case 36:
                question = "Co je inflacia";
                answer = "Inflacia – vzrast celkovej cenovej hladiny.";
                break;
                
            case 37:
                question = "Co je deflacia";
                answer = "Deflacia – pokles cenovej hladiny (opak inflacie)";
                break;
                
            case 38:
                question = "Co je dezinflacia ?";
                answer = "Dezinflacia – pokles miery inflacie";
                break;
                
            case 39:
                question = "Ake druhy inflacie podla rychlosti rastu cenovej hladiny pozname ?";
                answer = "mierna, cvalajuca, hyperinflacia";
                break;
                
            case 40:
                question = "Ako definujeme mieru inflacie ?";
                answer = "Miera zmeny celkovej cenovej hladiny meranej indexom spotrebitelskych cien.";
                break;
                
            case 41:
                question = "Aka je mierna inflacia ?";
                answer = "Tempo rastu cenovej hladiny neprekracuje tempo rastu vystupu ekonomiky";
                break;
                
            case 42:
                question = "Na ktorej strane agregatneho trhu vznika nakladova inflacia ?";
                answer = "Na strane ponuky.";
                break;
                
            case 43:
                question = "Ako sa prejavuje dopytova inflacia ?";
                answer = "Narastom agregatneho dopytu, ak presiahne hranicu potencialneho produktu vznika ekonomicka nerovnovaha.";
                break;
                
            case 44:
                question = "Ako sa prejavuje nakladova inflacia ?";
                answer = "Poklesom agregatnej ponuky";
                break;
                
            case 45:
                question = "Co znamena cyklicky vyvoj ekonomiky ?";
                answer = "Striedanie vzostupnych a zostupnych faz vyvoja ekonomiky okolo dlhodobeho potencialneho produktu";
                break;
                
            case 46:
                question = "Ako sa nazyvaju body zvratu v cyklickom vyvoji ekonomiky ?";
                answer = "Vrchol, dno";
                break;
                
            case 47:
                question = "V com spociva celkovy dlhodoby trend vyvoja ekonomik jednotlivych krajin ?";
                answer = "V zvysovani efektivnosti vyroby a vyuzivania vyrobných faktorov alebo novymi technologiami.";
                break;
                
            case 48:
                question = "Ake su zakladne fazy ekonomickeho cyklu ?";
                answer = "Expanzia (rast), konjunktura (vrchol), recesia (pokles), depresia (dno).";
                break;
                
            case 49:
                question = "Ako sa nazyva prilis hlboka a dlha recesia ?";
                answer = "Depresia";
                break;
            
            default:
                question = "NULL";
                answer = "NULL";
                break;
        }
    }
    
    public int getID() {
        return id;
    }
    
    public String getQuestion() {
        return question;
    }
    
    public String getAnswer() {
        return answer;
    }
}

/*==============================================================*/
import java.util.*;

public class QuestionsSystem {
    
    private Random rnd = new Random();
    
    public QuestionsSystem() {
    }
    
    public IQuestion getRandomQuestion() {
        return new Questions(rnd.nextInt(Questions.COUNT));
    }
    
    public IQuestion getRandomQuestion(int[] ignoreIDs) {
        if (ignoreIDs != null) {
            IQuestion q;
            
            do {
                q = getRandomQuestion();
            } while (containsID(ignoreIDs, q.getID()));
            
            return q;
        }
        return null;
    }
    
    public IQuestion[] getRandomQuestions(int count) {
        IQuestion[] questions;
        
        if (count < 0 || count > Questions.COUNT) {
            throw new IllegalArgumentException("Požadavek je větší, než počet otázek.");
        } else if (count == Questions.COUNT) {
            questions = new IQuestion[count];
            
            for (int i = 0; i < count; i++) {
                questions[i] = new Questions(i);
            }
            return questions;
        } else {
            questions = new IQuestion[count];
            int[] ignoreID = new int[count];
            
            for (int i = 0; i < count; i++) {
                questions[i] = getRandomQuestion(ignoreID);
                ignoreID[i] = questions[i].getID();
            }
            return questions;
        }
    }
    
    private boolean containsID(int[] ids, int id) {
        if (ids != null) {
            for (int i = 0; i < ids.length; i++) {
                if (ids[i] == id) {
                    return true;
                }
            }
        }
        return false;
    }
}

/*==============================================================*/
public class Main {
    
    public static void main(String[] args) {
        QuestionsSystem qs = new QuestionsSystem();
        IQuestion[] questions = qs.getRandomQuestions(10); // z 50
        
        for (IQuestion q : questions) {
            System.out.printf("%d) %s\n- %s\n\n", q.getID(), q.getQuestion(), q.getAnswer());
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Generovanie PDF — založil steelbull

Generovanie kodu — založil Milan

Generovanie otázok — založil Andrea

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý