Počet desatinných miest – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Počet desatinných miest – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPočet desatinných miest – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Trebor0
Stálý člen
10. 1. 2013   #1
-
0
-

Neviete ako by som mohol zistit kolko desatinných miest obsahuje číslo v textboxu ? vopred dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
10. 1. 2013   #2
-
0
-

#1 Trebor
Třeba tak, že od celkové délky textu obsahujícího to číslo odečteš pozici nalezeného desetinného oddělovače?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Trebor0
Stálý člen
11. 1. 2013   #3
-
0
-

to som pôvodne chcel ale neviem  to napísať. Chcel som skusit TextBOx1.Text.Find alebo nieco podobne no nic som nenasiel ... porad pls

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
11. 1. 2013   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Trebor0
Stálý člen
12. 1. 2013   #5
-
0
-

díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 195 hostů

Podobná vlákna

[DB] Počet dnů do ... — založil mirecekp

Pocet znaku — založil jeckop

Počet řádků — založil artorie

Počet výskytov — založil borka

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý