Problém s funkcí strcat() – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s funkcí strcat() – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s funkcí strcat() – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Sprinter
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
13. 1. 2013   #1
-
0
-

Ahoj,

používám funkci strcat() pro kopírování jednotlivých "slov" do výsledného pole. Problém ale nastane, pokud je těchto slov více, jak dvě - funkce strcat() totiž dané slovo "ořeže" o poslední znak a do výsledného pole nakopíruje o jeden tento znak z posledního slova míň (jak je vidět na obrázku níže, znak mezery se prostě už nezkopíruje).

Úsek kódu, kde používám funkci strcat() je níže.

			first_nonterminal[iter] = ' ';
			first_nonterminal[iter + 1] = '\0';
			printf("Vypis: {%s}{%c}{%c}\n", first_nonterminal, first_nonterminal[iter], first_nonterminal[iter+1]);
			strcat(f_set, first_nonterminal);
		}
	}
	printf("Mnozina: {%s}\n", f_set);
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.168.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
13. 1. 2013   #2
-
0
-

Postni celý kód, z toho kousku to asi nikdo nepozná.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
KIIV+42
God of flame
13. 1. 2013   #3
-
0
-

ve tretim vypisu zadna mezera neni.. takze se moc nedivim ze neni ani ve vysledku... (teda pokud je to ta mezera co myslim)

EDIT: a kdyz na to koukam lip .. je mozne ze iter je az za koncem retezce? Ten treti je kratsi nez predchozi... treba se iter nastavuje jen jednou u prvniho a pak to moc nebude sedet na ten posledni

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Sprinter
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
13. 1. 2013   #4
-
0
-

Tak se omlouvám za zbytečné téma, nakonec jsem zjistil, že chyba byla ve for cyklu nad kódem.. projevilo se to až na druhém počítači, kde se program zacyklil a skončil chybou (díky tomu jsem přišel na to, že tam nějaká chyba opravdu je :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 195 hostů

Podobná vlákna

Strcat na zaciatok retazca — založil milan_m

Problém s funkcí foreach — založil MaraIGI

Problém s funkcí strtok() — založil Sprinter

Problem s funkci isdigit() — založil Lukas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý