Dva WebBrowsery v jedne aplikaci – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dva WebBrowsery v jedne aplikaci – Delphi – Fórum – Programujte.comDva WebBrowsery v jedne aplikaci – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dyžon0
Stálý člen
13. 1. 2013   #1
-
0
-

Zdravim lidi.

Zkusim nastinit svuj problem.

Na jednom pocitaci hraju s Brachou online hru The Settlers,kazdej pod svym uctem.
Problem je ten, ze nemuzeme byt prihlaseni v jednom prohlizeci oba,takze ja jsem prihlasenej napriklad v Mozzile a on v Googlechromu. Myslim si, ze diky tomu,ze jsou spusteny dva rozdilny prohlizece,tak se to celkem seka.

Chtel bych vytvorit aplikaci, kterou kdyz spustim, tak se hned nactou treba v Panel1.WebBrowser1 muj ucet a v Panel2.WebBrowser2 ucet brachy.  Mezi panely prepinam SpeedButtonem.

Na automaticky vyplnovani loginu a hesla uz jsem se dival a je to teda slozity,ale jeste se tomu budu venovat.
Na co se chci ale zeptat je to,  ze kdyz se v Panel1 prihlasim za sebe, a v Panel2 se chci prihlasit za brachu,tak se stejne zacne otevirat muj ucet a v Panel1 se ukonci.

Jde to nejak udelat, aby ty WebBrovsery na Panel1 a Panel2 byly na sobe nezavisly ??

Nevim, jestli jsem to popsal srozumitelne, snad pochopite co jsem tim chtel rict.

dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.38.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 1. 2013   #2
-
0
-

Jen s komponentou WebBrowser (základ IE) to nejspíš nepůjde, protože budou mít společná data.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
dyžon0
Stálý člen
24. 1. 2013   #3
-
0
-

dikec za odpoved, ..

mohli by jste mi teda nejakou komponentu doporucit ?? , stahl jsem si HtmlViewer113, ale nejde mi nainstalovat do Delphi7. Pise mi to ze nemuze najit TntUnicodeVcl_R70; ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.38.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
25. 1. 2013   #4
-
0
-

Ale to budeš tam, co si nechtěl být, ne? Budeš mít 2 prohlížeče. Spíš se podívej, jestli nějaký prohlížeč neumí multiuser. U Chrome cosi takového píšou, ale co to přesně znamená ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
dyžon0
Stálý člen
25. 1. 2013   #5
-
0
-

#4 liborb
mrknu na to diky, to jsem ani netusil, ze by to mohl nejakej prohlizec mit.

stejne na tom nebudu, chci prave do aplikace dat jen cistej prohlizec bez vsech pluginu, ktery zbytecne zdrzujou. rikal jsem si, ze nacitani a celkova zatez by byly daleko rychlejsi a mensi.

zkusim se podivat po nejakym tom prohlizeci (multiuser) ,ale pokud znate nejaky reseni, nebo nejakou web komponentu, kterou bych pouzil do aplikace, tak prosim napiste.

diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.38.–
TLama
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 2. 2013   #6
-
0
-

Z dostupných řešení, tedy jak např. TWebBrowser tak Embedded Chromium používají obě společnou cache (i úložiště cookies), takže za použití pouze jednoho z řešení, tedy např. dvou TWebBrowserů nebo dvou Chromium se na 2 účtech najednou nebude dát pracovat - jednoduše proto, že se přepíše cache a/nebo cookies.

Nevím jak funguje zrovna The Settlers, ale třeba za použití Chromium by se co se týče cookies dalo teoreticky použít 2 oddělené cookies managery (kde by oba ukládali cookies do vlastních složek). Kdysi jsem řešil něco s cookies managerem a vím, že namísto použití TCefCookieManagerRef.GetGlobalManager se dá vytvořit vlasní pomocí TCefCookieManagerRef.CreateManager. Takže tím bys mohl mít teoreticky 2 prohlížeče s oddělenými cookies úložišti v jedné aplikaci. S cache jsem si ale (zatím) nehrál.

Nebýt tohle tak specifická otázka, tak bych doporučil postnout ji v obecném smyslu "jak vytvořit a používat 2 browsery s oddělenou cache a cookies v jedné aplikaci" na StackOverflow...

TLama

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.176.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Dva formuláře na jedné stánce — založil Kall_Ell

Dva OS — založil dejA vU

Problém v jedné classe — založil jakduch

[DB] - vybrání jedné buňky — založil kyrgistánec

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý