MVC – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MVC – .NET – Fórum – Programujte.comMVC – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
rout
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
13. 1. 2013   #1
-
0
-

Ahojte,

zacal som sa trochu vrtat v ASP .NET MVC, pretoze mi to prislo celkom perspektivne, no na konci prvej kapitoly v knihe Pro ASP .NET MVC 3 od APRESS som narazil na nieco co ma trochu vydesilo:

http://prntscr.com/p1t8z

Na zaciatku som bol v tom, ze v MVC ide o striktne oddelenie vrstiev, ale tu sa dost vyznamne miesa logika s GUI. Je to v MVC ok, resp bezne, alebo to autor pre jednoduchost zatial neriesil ? 

Vdaka

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.69.–
Reklama
Reklama
Vaizo0
Stálý člen
13. 1. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 rout
Běžné to určitě není a nemělo by tě to odradit od MVC.

Takováto věc by měla spíš být v controlleru a nebo případně další programátorem nadefinované vrstvě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.234.–
rout
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
13. 1. 2013   #3
-
0
-

Myslel som si, dakujem :) Nejaku dobu som pracoval s ASP .NET Web Forms, ale nejak sa mi prestala pozdavat prilis vysoka vrstva abstrakcie. MVC sa mi zdalo trochu zrozumitelnejsie a cistejsie, ale tohto som sa zlakol. Takze budem pokracovat dalej, vdaka :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.69.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 1. 2013   #4
-
0
-

Huh, tak aby knížka dala takhle špatný příklad, to jsem ještě neviděl:/

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.246.197.–
rout
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 1. 2013   #5
-
0
-

No prave a s knihamy od Apress mam dobre skusenosti. Mozno neskor pridem na to preco to tak autor spravil ... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

MVC — založil Sony

MVC 4 — založil Navstevnik

MVC autentizace — založil beachboy

MVC Roles a Users — založil Hadamar

MVC - nejede GlobalFilterCollection — založil Matěj Andrle

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý