Unresolved external – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Unresolved external – C / C++ – Fórum – Programujte.comUnresolved external – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mr. Bro
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 1. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, mam Borland studio c++ 2006, a hazi  mi to chybu:

[Linker Error] Error: Unresolved external '_jiz' referenced from C:\USERS\HOLLUB\DESKTOP\KONZOLOVA VERZEE\DEBUG_BUILD\ZAM.OBJ

Zaclo mi to blbnout, kdyz jsem z jedne hlavicky umazal externi promennou.

Vsechny obj mam pripojene.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.147.138.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
14. 1. 2013   #2
-
0
-

#1 Mr. Bro
Preco si potom mazal tu premennu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Mr. Bro
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 1. 2013   #3
-
0
-

#2 vitamin
Protoze jsem ji uz nepotreboval, nikde jsem ji krome hlavicky nemel

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.147.138.–
Mr. Bro
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 1. 2013   #4
-
0
-

Puvodne jsem mel 2 externi, jednu jsem smazal a kdekoliv pouziji tu zbylou tak ten zdrojak nejde prelozit(pohral jsem si s komentari)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.147.138.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
14. 1. 2013   #5
-
0
-

#4 Mr. Bro
Čirou náhodou udělal jsi po tom smazání "totální rebuilt"?

Jinak by bylo vhodné sem dát kód jak ji máš deklarovanou jako externí...

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.211.–
Mr. Bro
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
14. 1. 2013   #6
-
0
-

Tak jsem na to prisel, smazal jsem si definici v .c, jinak diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.147.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 70 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý