Komponenta pro vkládání obrázků – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Komponenta pro vkládání obrázků – Java – Fórum – Programujte.comKomponenta pro vkládání obrázků – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Aleš
~ Anonymní uživatel
98 příspěvků
14. 1. 2013   #1
-
0
-

Zdravím všechny.

Řeším problém jak vkládat do JFrame (při běhu programu) obrázky. Jde o to že mám program, po jehož spuštění se objeví JFrame, do kterého musím vložit screenshot a uložit ho do databáze. Vím že jedním z řešení by bylo použít JFileChooser, ale problém je že obrázky jež budu vkládat bych musel zprvu uložit do souboru a poté je v programu načíst.

Předem díky za odpovědˇ či radu jak na to :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:154:d1ed:53...–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
14. 1. 2013   #2
-
0
-

   

Clipboard clipboard = Toolkit.getDefaultToolkit().getSystemClipboard();
Image image = (Image)clipboard.getData(DataFlavor.imageFlavor);
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Aleš
~ Anonymní uživatel
98 příspěvků
15. 1. 2013   #3
-
0
-

#2 zlz
Díky mockrát . To je přesně to co potřebuju, napsáno krátce a výstižně :) Super. Ještě jednou díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:154:d1ed:53...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý