Hibernate a postgresql – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hibernate a postgresql – Java – Fórum – Programujte.comHibernate a postgresql – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lubo
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
18. 1. 2013   #1
-
0
-

Ahoj,

chcem sa opytat na mozno hlupu otazku ale vytvoril som si jednoduchu online postgresql databazu na ktoru sa pripajam pomocou hibernate. Vsetko funguje spravne, na databazu sa pripojim, vytvorim nove zaznami, avsak vsetko funguje iba v prostredi NeTBeans. Ak program zkompilujem a spustim ho cez subor .jar vo windowse ziadny zapis do tabulky sa nespravi. Je tam potreba nejakej specialne kompilacie alebo je to v niecom inom?

Dakujem za odpovede. Lubo 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.173.–
Reklama
Reklama
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
18. 1. 2013   #2
-
0
-

Nepozeral si, ci Ti to padne na nejakej chybe? Ak nie, tak si doplni logy a odloguj si, co Tvoja aplikacia robi. Ci sa connectla na db, namapovala si tabulku, zapisala, ...

Nemas nahodou niekde zapnuty rollback?

Ale aby som odpovedal na Tvoju otazku, ked mas nastavene vsetko spravne, tak netraba ziadna specialna kompilacia ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.89.–
Lubo
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
18. 1. 2013   #3
-
0
-

#2 Dano
tak vychadzam z logov netbeans ide z stdout, a tam vsetko bezi ok, tak som predpokladal ze by aplikacia mala behat aj mimo IDE, kazdopadne to chcem zistit pomosou logov ako si pisal len este googlim a skusam ako zapisat stdout (output log) do suboru aby som si to mohol precitat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.173.–
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
18. 1. 2013   #4
-
0
-

Na logovanie sa vacsinou pouziva log4j, resp slf4j. Jedina odlisnost od sout je to, ze k aplikcii nabalis aj konfigurator, kde mu povies, do akeho suboru a ako sa maju logovat Tebou pozadovane veci. Mozes si zvolit uroven, trace, debaug, warn, info, error, fatal ako aj balicky, ktore sa maju logovat. http://logging.apache.org/log4j/2.x/manual/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.224.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Hibernate M:N — založil tomassss

Spring hibernate — založil Jaub

PostgreSQL — založil Judegar

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý