Nahrazení znaků mezi tagy – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nahrazení znaků mezi tagy – PHP – Fórum – Programujte.comNahrazení znaků mezi tagy – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Řešení
Zuben0
Stálý člen
26. 1. 2013   #1
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, jak nahradit určitý text, znaky mezi určitými tagy.

Například takto:

Text před tagem
<div class="code">Ahoj\n\rJak je?\n\r</div>
Text po tagu

nahradit za:


Text před tagem<div class="code">Ahoj<br>Jak je?<br></div>
Text za tagem


Mockrát děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
26. 1. 2013   #2
-
0
-

Funkce NL2BR(), nahradí řádkové zlomy za <br>

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zuben0
Stálý člen
26. 1. 2013   #3
-
0
-

to ano, problém je v tom, že mám celý článek napsaný (uvnitř jich je víc a ty tam potřebuji), ale jen je potřebuji nahradit mezi těmi divami

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Zuben0
Stálý člen
26. 1. 2013   #4
-
0
-

#3 Zuben
mám tento kód:

   $popis_stary =trim($_POST['text']);       // postneme si textareu
    $find=array                 // najdeme smajly
    (
    ">",
    "<", 
    '[code]',
    '[/code]',  
     ....
     ...
    );
    $replace_with=array     // zadame cim se maji nahradit
    
    (
    "&gt;",
    "&lt;",    
    '<div class="code">',
    '</div>',     
     ....
     ...
     );
     
    $popis2 = str_replace($find, $replace_with, $popis_stary); 

právě potřebuji jen nahradit ty znaky, které jsou mezi <div class="code"> a </div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

[RE] Vyber textu mezi [tagy] — založil Misiak

Vybrání textu mezi tagy — založil Row

Nahrazení znaku v byte poli — založil trambo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý