Parsování HTML – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Parsování HTML – .NET – Fórum – Programujte.comParsování HTML – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Mutagen0
Super člen
2. 2. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, chci se zeptat jak můžu rozparsovat html kod když se opakuje v určitém pořadí? ale není na stránce tohle jediný ale i header apod, takže se chci zeptat jak by to šlo udělat abych z něho získal text (value). Jedná se vlastně o webový chat ale chtěl bych si to udělat program abych nemusel to kontrolovat na stránce.

<div id="mess2757" class="mChatBG1 mChatHover"><span style="float:left;"> <a href="javascript://" class="mChatScriptLink" onclick="insert_text('&#64;&nbsp;[b]messango[/b], ', false);" title="Respond to user"><strong>&#64;</strong></a>&nbsp;<a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&amp;u=1251">messango</a> - 02 úno 2013, 10:53</span><span style="float:right;"><a href="./mchat.php?mode=whois&amp;ip=213.151.77.75" onclick="popup(this.href, 750, 500); return false;"><img src="./mchat/ip.gif" alt="{ MCHAT_IP } 213.151.77.75" title="{ MCHAT_IP } 213.151.77.75" class="mChatImage" /></a> <a href="javascript://" onclick="mChat.edit('2757');"><img src="./mchat/edit.gif" alt="Upravit" title="Upravit" class="mChatImage" /></a><input type="hidden" id="edit2757" value="1000kb/s" /> <a href="javascript://" onclick="mChat.del('2757');"><img src="./mchat/del.gif" alt="Smazat" title="Smazat" class="mChatImage" /></a></span><br /><div class="mChatMessage">1000kb/s</div></div>
					
<div id="mess2758" class="mChatBG2 mChatHover"><span style="float:left;"><a class="mChatScriptLink" href="javascript://" onclick="insert_text('&#64;&nbsp;[b][color=#FF9900]wip[/color][/b], ', false);" title="Respond to user"><span style="color: #FF9900"><strong>&#64;</strong></span></a>&nbsp;<a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&amp;u=123" style="color: #FF9900;" class="username-coloured">wip</a> - 02 úno 2013, 10:53</span><span style="float:right;"><a href="./mchat.php?mode=whois&amp;ip=93.91.150.17" onclick="popup(this.href, 750, 500); return false;"><img src="./mchat/ip.gif" alt="{ MCHAT_IP } 93.91.150.17" title="{ MCHAT_IP } 93.91.150.17" class="mChatImage" /></a> <a href="javascript://" onclick="mChat.edit('2758');"><img src="./mchat/edit.gif" alt="Upravit" title="Upravit" class="mChatImage" /></a><input type="hidden" id="edit2758" value="jj" /> <a href="javascript://" onclick="mChat.del('2758');"><img src="./mchat/del.gif" alt="Smazat" title="Smazat" class="mChatImage" /></a></span><br /><div class="mChatMessage">jj</div></div>
					
<div id="mess2759" class="mChatBG1 mChatHover"><span style="float:left;"><a class="mChatScriptLink" href="javascript://" onclick="insert_text('&#64;&nbsp;[b][color=#FF9900]wip[/color][/b], ', false);" title="Respond to user"><span style="color: #FF9900"><strong>&#64;</strong></span></a>&nbsp;<a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&amp;u=123" style="color: #FF9900;" class="username-coloured">wip</a> - 02 úno 2013, 10:56</span><span style="float:right;"><a href="./mchat.php?mode=whois&amp;ip=93.91.150.17" onclick="popup(this.href, 750, 500); return false;"><img src="./mchat/ip.gif" alt="{ MCHAT_IP } 93.91.150.17" title="{ MCHAT_IP } 93.91.150.17" class="mChatImage" /></a> <a href="javascript://" onclick="mChat.edit('2759');"><img src="./mchat/edit.gif" alt="Upravit" title="Upravit" class="mChatImage" /></a><input type="hidden" id="edit2759" value="tak to muzes zrusit" /> <a href="javascript://" onclick="mChat.del('2759');"><img src="./mchat/del.gif" alt="Smazat" title="Smazat" class="mChatImage" /></a></span><br /><div class="mChatMessage">tak to muzes zrusit</div></div>

Takhle vypadá zdroják pár řádku z toho chatu. A mě by zajímalo jak bych mohl si to vypsat jako only text chatu. Stačí mě jenom když mě pošoupnete čím bych měl začít nebo použít. Díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Laddin
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
5. 2. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.224.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý