Dobrý den, já bych se chtěl zeptát co všechno mužeme dělat ve fotoshopu Prosím stručně
např: 1.Web Design
2.Cover
atd.
Doufám že jste mě pochopily děkuju za odpověd'
Dobrý den, já bych se chtěl zeptát co všechno mužeme dělat ve fotoshopu Prosím stručně
např: 1.Web Design
2.Cover
atd.
Doufám že jste mě pochopily děkuju za odpověd'
#1 Vlad Štuka
Cokoliv z 2D rastrové grafiky, omezeně můžeš dělat i vektorovou grafiku a v rozšířených verzích Photoshopu snad i trošku 3D. Tak.
#2 jakubk
Díky za odpověd', ale to jsem na mysli něměl.
Já jsem chtěl vědět co mužu všechno vytvářet ztručně ve fotoshopu
ja nevim např: speedart,obálky,atd
protože potřebuju vědět všechny ty témata stručně abych si všechno prozkoumal
a všechny trošku naučit
používám Photoshop cs6
Díky za odpověd'
Doufám že jste mě konečně pochopily?
ak vieš robiť s photoshopom tak tam urobíš všetko. Webdizajn,obálky,plagáty i keď na obálky či plagáty by som použil radšej indesign ,je to viac na to vytvorené, 3d grafika tam by som použil illustrátor, ale určite vieš že keď v illustrátori spravíš 3d text či logo alebo hocičo tak to môžeš dať pekne do photoshopu a ďalej s tým robiť . Najlepšie si kúpiť knihu ohľadne photoshopu akú chceš, je ich mrte veľa ,alebo si dáš do googlu tutoriali a uvidíš čo sa tam všetko dá pekné spraviť .
BTW všetko sa naučiť ohľadne photoshopu ? to je troška blbosť ,buď robíš dobrý webdizajne, alebo vektorovú grafiku alebo plagáty ..... pokiaľ chceš pracovať v grafike tak musíš si dať smer a vedieť to riadne ,dnešnej dobe sú už vysoké požiadavky
Souhlas s tím, že je nemožné se naučit vše když chce být v něčem mezi nejlepšimi.
Možná bych ve výčtu doplnil, že photoshop používají fotografové k úpravě fotek:). Jak jsem na to mohli zapomenout..:) A tam je tolik postupů,možností a triků, že člověku trvá být výborný, kór začátečníkům.
Taky začínám a mi např. pomohly tyto online video kurzy o úpravě fotek ve photu
adobe-photoshop-uprava-fotek-snadno-a-rychle
Snad taky někomu pomůže
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku