FORM app Podmínka – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

FORM app Podmínka – C / C++ – Fórum – Programujte.comFORM app Podmínka – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
3. 2. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

měl bych prosím dotaz, potřebuji udělat podmínku C++ ve form application. Dělám takovou menší hru podobnou šibenici, ale s tím rozdílem, že je to na čas ( takže po kliknutí na písmenko se zapne čas 0:0 , 0:1 atd... ). Já bych chtěl udělat podmínku, aby se timer po uhodnutí slova vypl. Mám to tak že každé písmeno jeden textbox...

Mělo by to být asi tak: když textbox1 = A and textbox2= L tak ukonči timer.. Ale pouze pokud jsou textboxy vyplněné všechny

Pokoušel jsem se na to přijít a psal jsem to tam takle a nejde to:

if(textBox1 == A &&textBox2 == B ) {   
 
     Timer->Enabled = false;

}

Díky všem za rady..

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.163.–
Reklama
Reklama
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
3. 2. 2013   #2
-
0
-

#1 anniversary
Můžu poradit: nauč se nejprve jazyk C/C++ a pak tě nebudou napadat šílenosti typu "každé písmeno jeden textbox"...a možná také zjistíš že na takovéhle aplikace není WinForms nejlepší nápad.

Jinak z toho co píšeš mám dojem že porovnáváš reference na objekty TextBox místo porovnání obsahu, což je pokud se nepletu property "Text"

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

Windows form app — založil xmas7

Windows form app — založil Mareoute

C# Form App-Jak spustit soubor — založil nevimjakejmeno

Rozdiel medzi windows form app vs WPF — založil Anonymní uživatel

Web app vs desktop app — založil Plui

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý