Načtení více hodnot – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načtení více hodnot – PHP – Fórum – Programujte.comNačtení více hodnot – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Jakub656
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
3. 2. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den potřebuji aby se my vypsali všechny hodnoty (host, port, adminpass) skoušel jsem to přes [$i] ale vypisuje se mi pořád jen jedna nevíte jak na to ? 

<?php
$host[1] = "sc.fiveradio.cz"; 
$port[1] = "8000"; 
$adminpass[1] = "FIVE_radio"; 
$host[2] = "sc.fiveradio.cz"; 
$port[2] = "8002"; 
$adminpass[2] = "FIVE_radio";
$i = "1";
$fp = fsockopen ($host[$i], $port[$i], $errno, $errstr, 30);
if (!$fp) {
    echo "$errstr ($errno)<br>\n";
} else {
    fputs ($fp, "GET /admin.cgi?pass={$adminpass[$i]}&mode=viewxml HTTP/1.0\r\nUser-Agent: SHOUTcast Song Status (Mozilla Compatible)\r\n\r\n");
    while (!feof($fp)) {
        $content .= fgets ($fp,128);
    }
     }
    fclose ($fp);
$i++;
$status = explode('<STREAMSTATUS>',$content);
$status = explode('</STREAMSTATUS>',$status[1]);
if($status[0] == 0)
    {
        die('spojení přerušeno');
    }
$listeners = explode('<CURRENTLISTENERS>',$content);
$listeners = explode('</CURRENTLISTENERS>',$listeners[1]);
$serverurl = explode('<SERVERURL>',$content);
$serverurl = explode('</SERVERURL>',$serverurl[1]);
$maxlisteners = explode('<MAXLISTENERS>',$content);
$maxlisteners = explode('</MAXLISTENERS>',$maxlisteners[1]);
$servertitle = explode('<SERVERTITLE>',$content);
$servertitle = explode('</SERVERTITLE>',$servertitle[1]);
$servergenre = explode('<SERVERGENRE>',$content);
$servergenre = explode('</SERVERGENRE>',$servergenre[1]);
echo " {$listeners[0]} / {$maxlisteners[0]}<br><br>";
echo " {$servertitle[0]}<br><br>";
echo "{$serverurl[0]}<br><br>";
echo "$servergenre[0]<br>";
?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.176.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
4. 2. 2013   #2
-
0
-

Schazi ti tam cyklus for / foreach.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Jakub656
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
4. 2. 2013   #3
-
0
-

#2 peter

nevím jak ho mám umístit 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.176.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
5. 2. 2013   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Nacteni hodnot do pole — založil Romanzdk

Výběr více hodnot z checkboxu — založil já už ani nevím

Více hodnot v jedné proměnné — založil richard.zavodny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý