Kompletní PHP stránka – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kompletní PHP stránka – PHP – Fórum – Programujte.comKompletní PHP stránka – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Sobm0
Duch
9. 2. 2013   #1
-
0
-

Lidičky moc prosím, připadám si jak hlupák i přesto, že už jsem pár věcí naprogramoval (Delphi), ale ve věcech webu jsem z nějakého důvodu naprosto ztracenej. Nemáte někdo prosím nějakou HOTOVOU, tedy kompletní stránku, která je klidně úplně jednoduchá a primitivní, ale je založena na php a je funkční? Googlim už 2 hodiny a nic takového nemůžu najít, jen samé samostatné skripty, jenže já potřebuju vidět jak vypadá výsledek, protože jinak nedokážu začít sám něco tvořit...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:838e:2c3e:90a7:...–
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #2
-
0
-

#1 Sobm
www.programujte.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 2. 2013   #3
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Sobm0
Duch
9. 2. 2013   #4
-
+1
-
Zajímavé

Takže mi nepomůžete, hm... Díky... Odkazů jsem si už projel tři prde**, prosil jsem Vás o hotové stránky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:838e:2c3e:90a7:...–
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #5
-
0
-

#4 Sobm
hm, já se z programujte.com taky učil a našel jsem tu téměř vše co jsem potřeboval, kdyžtak google pomohl

ach ta lenost

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 2. 2013   #6
-
0
-

#4 Sobm
Když jsi línej, tak ti těžko někdo pomůže. Google ti hodí hafo odkazů na tutoriály, vč, kompletních řešení, k tvorbě webů v php, stačí jen pár kliků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Sobm0
Duch
9. 2. 2013   #7
-
0
-

Lenost... jak jsem zmínil výše, googlim už dvě hodiny a něco pořádného jsem zatím nenašel. A pak, ono záleží taky na tom, z jakých znalostí člověk vychází. Co se týče webu, tak já začínám od nuly...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:838e:2c3e:90a7:...–
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #8
-
+1
-
Zajímavé

#7 Sobm
hm, seš línej ;)

a co že googlíš 2 hodiny? já když dělám nějakej mnou vymyšlenej projekt, kterej nikdo neřešil tak myslíš že negooglim třeba 2 dny abych zjsitil nějaký základní info?

klikni na první odkaz co ti ten google vytáhne a nevymejšlej blbost

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 2. 2013   #9
-
+1
-
Zajímavé

jednoducha stranka v php?

<?php
phpinfo();
?>

a to je cely...

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Sobm0
Duch
9. 2. 2013   #10
-
0
-

Czechboy: Já ti věřím že googlíš třeba 2 dny když chceš něco najít, ale věřím že to děláš proto, že tě to buď živí, nebo baví. Zatímco mě to ani neživí ani nebaví, ale dostal jsem to za úkol. A nemám čas ani náladu někde 2 dny googlit základy. Nepotřebuju bejt super programátor, jen potřebuju pochopit jak to všechno funguje, čehož jsem se už teď pravděpodobně dopátral sám. Jen je mi fakt líto že člověk o něco požádá, a místo pomoci dostane kritiku. To jste sem nemuseli psát nic, a vyšlo by to nastejno. Pěkně děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:838e:2c3e:90a7:...–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 2. 2013   #11
-
+1
-
Zajímavé

kdyz googlime dyl jak 3minuty tak hledame spatne klicove slova...

jinak zakladni funkce php je v tom, ze www server veme soubor, zjisti ze je to php tak ho preda jeho interpretu...

ten pak vsechno co neni mezi <?php ... ?>  posila rovnou na vystup (ci klientovi)

vse co je uvnitr tech tagu se zpracovava jako php a vypisuje pomoci funkci jako echo a tak... (vse se da najit v manualu)

takze normalne se udela staticka www stranka, do toho se na mista kde potrebujes muze doplnit php kod tak aby vypisova, opakoval nebo zpracovaval cely bloky webu a tak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #12
-
0
-

#10 Sobm
ptal ses na základy php, tzn. špatně si položil otázku

za to co ty napíšeš my nemůžeme

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
ench0
Stálý člen
9. 2. 2013   #13
-
+1
-
Zajímavé

Chlape, chceš vidět stránku s ukázkami funkčního php? http://pla.nette.org/cs/ tady jich najdeš docela dost. Jsem zvědavý jak ti to pomůže...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.114.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Sobm0
Duch
9. 2. 2013   #14
-
0
-

KIIV: Děkuju za snahu, vážně, ale to není co jsem potřeboval. Principu rozumím. Jediné co jsem chtěl je jedna jediná funkční stránka, uložená v nějaké složce, abych si ji mohl stáhnout a sám na svém počítači přes apache pustit. Nic víc jsem nechtěl. V tomhle oboru trochu tápu, protože buď člověk najde jen samotné skripty, nebo už rovnou něco složitého. Doufal jsem jen v nějakou stránku, která má nějaký vzhled, a zároveň už v sobě má nějakej skript. Prostě aby už byla hotová. Poněvadž když vidím jak to má všechno vypadat ve výsledku, chápe se to líp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.32.–
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #15
-
0
-

#14 Sobm
však stáhni nějaký opensource, neříkej mi že žádnej na světě není :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
heman
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
12. 2. 2013   #16
-
0
-

znas basic nebo pascal? dle meho nazoru se zaklady nelisi. neco jine je pak oop...


tohle je asi zaklad...
doufam ze syntaxe neni uplne spatne, popripade nekdo opravi... vlozeno z mobilu

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.90.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
12. 2. 2013   #17
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
12. 2. 2013   #18
-
0
-

Napadaji mne jeste otazky. A ty teda vis, jak php funguje a mas vsechno potrebne nainstalovane a funkcni? treba jako, pokud mas windows (vychazim z predpokladu, ze delphi pouzivaji vetsinou lide s win), mas na svem pc nainstalovany webovy serves s php? (osobne se mi osvedcil balicek wamp server). A vis, ze server treba spustit? A vis, kam mas nakopirovat php soubor? A vis, jak ho pak spustit v prohlizeci?

Bez techto znalosti by davalo smyl, proc ti odpoved od KIIV 9. 2. 2013 nedava smysl, asii jsi ocekaval html kod nebo, ja nevim, co. Pekne priklady kodu jsou tez primo na webce dokumentace php.net. Vzdycky napises php.net/jmeno funkce a dole je vetsinou spousta ukazek. Napr u kodu od KIIV: php.net/phpinfo

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý