Sprintf - předání parametrů – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Sprintf - předání parametrů – C / C++ – Fórum – Programujte.comSprintf - předání parametrů – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hlucheucho+10
Posthunter
10. 2. 2013   #1
-
0
-

   

int apole[6];
int bpole[4];
char text[64];

sprintf(text, "%i.%i.%i.%i.%i.%i;%i.%i.%i.%i", apole[0], apole[1], apole[2], apole[3], apole[4], apole[5], bpole[0], bpole[1], bpole[2], bpole[3]);

je nějaký jednodušší způsob jak zadat parametry popř. i řídící řetězec formátu? Jaký?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
10. 2. 2013   #2
-
0
-

v C me primo nic nenapada... mozna vlastni obdobu ... predal by se retezec, format polozky, spojovaci znak, pole, velikost pole...

ale i tak bys nemohl udelat vic poli...

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Ivan F.
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 2. 2013   #3
-
0
-

#1 hlucheucho
Udělej to for cyklem. Připojuj jednotlivé čislice pomocí funkce strcat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.129.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 96 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý