Registrační formulář s polem pro unikátní slevový kód – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Registrační formulář s polem pro unikátní slevový kód – PHP – Fórum – Programujte.comRegistrační formulář s polem pro unikátní slevový kód – PHP – Fórum – Programujte.com

n3st34
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
11. 2. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

má dotaz ohledně registračního formuláře vytvořil jsem si jednoduchý formulář pro registraci lidí ale potřebuji do něj dostat pole ve kterém pro každou registraci bude specialní pole ve kterém se ke každé registraci přidá kód pro slevu a nasledně ho už nepoužije pro další.Mám asi 20000 vygenerovaných kódů typu "ABC-1234" a nějak nemůžu přijít jak to vytvořit.

Můžete my někdo alespoň nastínit návrh jak to udělat potažmo nějaký odkaz protože jsem hledal na webu a nějak jsem nic nenašel tedy spíš jsem měl problém s pojmenováním toho co chci najít.Moc děkuji za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.84.155.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
11. 2. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

narves do databaze, pokud nekdo pouzije tak se oznaci jako pouzity a priste uz nedovoli pouzit

pokud musis jeste priradit kod tak si k nemu prihodis komu patri ... abys nerozdaval stejnej...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
12. 2. 2013   #3
-
0
-

#1 n3st34
Pokud budeš mít zájem tak ti formuláře vytvořím -  není to nic složitého

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.137.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
12. 2. 2013   #4
-
0
-

Taky bych to dal do databaze, pak muzes vybrat nahodny kod, ktery ma pouzito=0. Priradil bych ho ale az po odeslani formulare ne pred, protoze by si mohlo otevrit registraci 5 lidi a 5 lidem se zobrazi stejny kod, treba, v pripade, ze zbyva posledni nepouzity.

idkodu, pouzito

"ABC-1234", "0"

"ABC-1235", "1"

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
n3st340
Duch
15. 2. 2013   #5
-
0
-

#3 Paja2
To bych velmi ocenil nejsem odborník a zatím se pouze učím a toto je nad moje síly.jinak všem velmi děkuji za komentáře.

Nahlásit jako SPAM
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
15. 2. 2013   #6
-
0
-

#5 n3st34
využiji některý z mých kontaktů v profilu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
n3st340
Duch
15. 2. 2013   #7
-
0
-

děkuji.použil jsem to jediné dostupné tedy icq

Nahlásit jako SPAM
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
15. 2. 2013   #8
-
0
-

#7 n3st34
raději mi napiš i na e-mail pastraka@post.cz

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý