Aspx - ziskani dat – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aspx - ziskani dat – PHP – Fórum – Programujte.comAspx - ziskani dat – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pavel
~ Anonymní uživatel
265 příspěvků
14. 2. 2013   #1
-
0
-

Ahojte, resim prave problem se ziskanim dat z aspx stranek, ktere maji formular. V podstate mi jde jen o to, do formulare natlacit data z array a poslat pozadavek aby mi vratil vysledek. Zpracovani techto dat je pro me hracka, ale zasekl jsem se na vlozeni pozadavku. Stranky aspx totiz funguji pravdepodobne na cookies a session ID.

Konkretni priklad uvedu http://nahlizenidokn.cuzk.cz/VyberBudovu.aspx?typ=Stavba , kde jsem se snazil ziskat info o majiteli avsak nedokazu vymyslet jak tam vsunout ty data a pozadat o vysledek prostrednictvim php pripadne java scriptu. Kdyz mi s timhle pomuzete budu moc rad. Dekuji. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.132.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2532 příspěvků
15. 2. 2013   #2
-
0
-

ASP je jazyk, ktery probiha na serveru. Nemel by mit zadny vliv na to, jestli ze stranky data dostanes nebo ne. Tudiz je zbytecne ho uvadet do prdmetu jako zaklad problemu. Ale u MS je mozne vsechno :)

Podle meho tam probiha na pozadi ajax, javascript (function __doPostBack, MicrosoftAjax.js, MicrosoftAjaxWebForms.js). Nasimulovani stejneho formulare a pouziti stejneho javascriptu (upraveneho) by melo vest ke stejnym vysledkum.

Ja to samozrejme zkoumat nebudu, neni to mou placenou praci, ale myslim si, ze kdyz odesles stejny pozadavek, jako se vytvori ajaxem, tak by to melo fungovat.

Pokud tam jsou cookies nebo session, tak nemas sanci. Cookies by se jeste vypujcit dali, ale session ne, session bezi na serveru a jsou svazany s ip, obvykle. Navic se da pouzit ochrana sledovani url adresy z jake pozadavek prisel. Pripadne to jse primo v nastaveni serveru zakazat, aby nikdo nemohl otevirat stranku z jine adresy nez je server (ochrana proti php file_get_content)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 202 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý