Algoritmus brute force – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Algoritmus brute force – C / C++ – Fórum – Programujte.comAlgoritmus brute force – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Sefiros0
Návštěvník
16. 2. 2013   #1
-
0
-

Hoj,

mám takový menší problém. Algoritmus na hledání výskytu řetězce v řetězci jsem (doufám) napsal správně. Avšak poté co jsem do programu dopsal opakování hledání v už jednou zadaném řetězci to přestalo fungovat tak jak bych si představoval. Nebo lépe řečeno, začalo to počítat počet znaků místo hledání výskytu. Mám dojem že mi něco zůstalo trčet ve vstupním proudu, ale nevím jak se toho zbavit či jestli je můj dojem správný. Za pomoc budu opravdu vděčný.

#include <iostream>
#include <string>

using namespace std;

int bruteForceFinding(string &text,string &sample);

int main()
{
	string text;
	string sample;
	string que;
	cout << "Zadejte text ve kterem se bude hledat: ";
	getline(cin,text);
	for (;;)
	{
		cout << "Zadejte vzorek ke hledani: ";
		getline(cin,sample);
		cout << "Pocet vyskytu slova " << sample << " je " << bruteForceFinding(text,sample) << endl;
		cout << "--------------------------------------------------------------------------------" << endl;
		cout << "Chcete opakovat hledani? [ano,ne]: ";
		cin >> que;
		if (que=="ne")
		break;
	}
	return 0;
}

int bruteForceFinding(string &text,string &sample)
{
	int x;
	int y;
	int i;
	int number=0;
	int sizeText=0;
	int sizeSample=0;
	sizeText=text.size();
	sizeSample=sample.size();
	for (i=0;i<=sizeText;++i)
	{
		for (x=0,y=i;x<=sizeSample;++x,++y)
		{
			if (text[y]!=sample[x])
			break;
		}
		if (x==sizeSample)
		++number;
	}
	return number;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Reklama
Reklama
Sefiros0
Návštěvník
16. 2. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

Tak se mi to podařilo již vyřešit. Problém tam skutečně dělal řádkový zlom který mi trčel ve frontě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 202 hostů

Podobná vlákna

Force download v Pythone — založil kavva

C++ algoritmus — založil silent

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý