Výpočet času z databáze – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výpočet času z databáze – PHP – Fórum – Programujte.comVýpočet času z databáze – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Rid
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 2. 2013   #1
-
0
-

Ahoj potřebuju odečíst jeden čas od  druhého. Mám tenhle kód ale nefunguje

$query2 = "SELECT 'cas'
FROM `akce` where 'stav'=0 and `fk_rfid` = '".$_GET["zamestnanec"]."'" ;

$query3 = "SELECT 'cas'
FROM `akce` where 'stav'=1 and `fk_rfid` = '".$_GET["zamestnanec"]."'";

$result2 = $db->query($query2);
$result3 = $db->query($query3);

$date1_in_sec = strtotime("$result2");               
$date2_in_sec = strtotime("$result3");

$sec = $date2_in_sec - $date1_in_sec;

$min = floor($sec/60);
$sec = $sec % 60;     

$hod = floor($min/60);
$min = $min % 60;     

$dni = floor($hod/24);
$hod = $hod % 24;     

echo "$dni d, $hod h, $min m, $sec s";

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.7.46.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
21. 2. 2013   #2
-
+2
-
Zajímavé

#1 Rid
můžeš je odečíst přímo v SQL, nemuíš je vytahovat z db a pak odečíst...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
Rid
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 2. 2013   #3
-
0
-

A jak jestli se mohu zeptat ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.7.46.–
CZechBoY+4
Věrný člen
21. 2. 2013   #4
-
0
-

#3 Rid 

<?php
$zam = mysql_Real_escape_string($_GET['zamestnanec']);
$sql = "SELECT DATE_DIFF(
  (SELECT cas FROM akce WHERE stav=0 AND fk_rfid='" . $zam . "'),
  (SELECT cas FROM akce WHERE stav=1 AND fk_rfid='" . $zam . "') 
 ) AS rozdil FROM akce");
$result = mysql_query($sql);
if(!$result)
  die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);
echo $row['rozdil'];

nějak tak bych to viděl, ale nemám to vyzkoušené

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Rid
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
22. 2. 2013   #5
-
0
-

Dik vyzkoušim

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.229.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 99 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý