C# uložení zdrojového kódu www stránky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# uložení zdrojového kódu www stránky – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# uložení zdrojového kódu www stránky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Patrik
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
24. 2. 2013   #1
-
0
-

Ahoj,

potřeboval bych poradit jak uložit zdrojový kód stránky aniž by se načítal do webBrowseru.

děkuji předem 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.21.–
Reklama
Reklama
SeraphCZ0
Stálý člen
24. 2. 2013   #2
-
0
-

Tvoje vlákno patří do sekce .NET. 

Jinak tohle je v C# docela jednoduchá věc na pár řádků.

using System;
using System.Net;
using System.IO;

public static string Download (string uri)
{
    WebClient client = new WebClient ();

    Stream data = client.OpenRead (uri);
    StreamReader reader = new StreamReader (data);
    string s = reader.ReadToEnd ();
    data.Close ();
    reader.Close ();
    return s;
}

Doporučuju naučit se používat Google. Při programování dnes skoro nezbytná dovednost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.221.248.–
Patrik
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
24. 2. 2013   #3
-
0
-

#2 SeraphCZ
děkuju, hledal jsem ,ale našel jsem vždy s načtením do webBrowseru :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.21.–
amertak0
Návštěvník
24. 2. 2013   #4
-
0
-

Jen tak bych dodal, ze pokud chces opravdu ulozit realny zdrojak, tak se obcas webbrowseru nevyhnes, protoze znam hodne stranek, kde se cely obsah generuje pres Javascript a WebClient ti vubec nepomuze ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.132.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý