Vykreslovanie herneho pola – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vykreslovanie herneho pola – Java – Fórum – Programujte.comVykreslovanie herneho pola – Java – Fórum – Programujte.com

 

Jozef Vrana
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 3. 2013   #1
-
0
-

Nazdar...chcel by som vas poprosit o pomoc pri vykresleni herneho pola min.Projekt je spraveny tak,ze nie je vsetko v 1 triede.Pole sa vytvara v konstruktore triedy Field a mam ho vykreslit pomocou metody v triede ConsoleUI.dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.214.–
Jozef Vrana
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 3. 2013   #2
-
0
-

#1 Jozef Vrana
 



public Field(int rowCount, int columnCount, int mineCount) {
        this.rowCount = rowCount;
        this.columnCount = columnCount;
        this.mineCount = mineCount;
        tiles = new Tile[rowCount][columnCount];
        generate();
    }

 

public void update() {  
    int row, column;
        System.out.println("   0 1 2 3 4 5 6 7 8");   
        for (row=0; row < field.getRowCount(); row++) {
                           switch(row){  
                               case 0:System.out.print("A ");break;
                               case 1:System.out.print("B ");break;
                               case 2:System.out.print("C ");break;
                               case 3:System.out.print("D ");break;
                               case 4:System.out.print("E ");break;
                               case 5:System.out.print("F ");break;
                               case 6:System.out.print("G ");break;
                               case 7:System.out.print("H ");break;
                               case 8:System.out.print("I ");break;
                           }
            for (column=0; column < field.getColumnCount() ; column++) {               
                System.out.print(" ");
            System.out.print(field[row][column]);
            }
         System.out.println();
         }	
        }
    }

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.214.–
Flowy0
Věrný člen
6. 3. 2013   #3
-
0
-

tiez by ma zaujimalo najlepsia cesta ako vykreslit tabulku najlepsie pomocou javafx (potrebujem vykreslovat policka ktore budu menit farbu a znak podla obsahu nejakeho objektu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.163.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Vývoj herného enginu — založil Thew

Vykreslovanie JPG — založil mORb

Vykreslovanie v GD2 kniznice — založil BgDestroy

Export 1 pola z DB — založil Smoula

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý