Okno (Content) - menu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Okno (Content) - menu – Java – Fórum – Programujte.comOkno (Content) - menu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Redix
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
7. 3. 2013   #1
-
0
-

Čaute, mám problém s tým viete ako sú v hrách tie kadejaké menu - nastavenie nova hra atď.. .

ako to spraviť? poprosím nejaké príklady lebo neako absolutne nechápem tomu   ... 

tak za odpovede ďakujem .. :P

bitee.eu*

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.11.–
Jiri Prajzner
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
11. 3. 2013   #2
-
0
-

ahoj,

jednoduche menu vytvorene v JavaFX:

package gamemenu;

import javafx.application.Application;
import javafx.event.EventHandler;
import javafx.geometry.Pos;
import javafx.scene.Scene;
import javafx.scene.input.MouseEvent;
import javafx.scene.layout.VBox;
import javafx.scene.text.Text;
import javafx.stage.Stage;

/**
 *
 * @author Jiri Prajzner - @dr3dwerkz
 * www.dredwerkz.cz
 */
public class GameMenu extends Application {
  
  @Override
  public void start(Stage primaryStage) {
    Text start = new Text("Start");
    start.setOnMouseClicked(new EventHandler<MouseEvent>() {
      public void handle(MouseEvent me) {
        System.out.println("Starting the game");
      }
    });
    Text options = new Text("Options");
    options.setOnMouseClicked(new EventHandler<MouseEvent>() {
      public void handle(MouseEvent me) {
        System.out.println("Displaying options");
      }
    });
    Text exit = new Text("Exit");
    exit.setOnMouseClicked(new EventHandler<MouseEvent>() {
      public void handle(MouseEvent me) {
        System.out.println("Do you really want to exit the game?");
      }
    });

    VBox root = new VBox(20);
    root.setAlignment(Pos.CENTER);
    root.getChildren().addAll(start, options, exit);
    
    Scene scene = new Scene(root, 300, 250);
    primaryStage.setTitle("www.dredwerkz.cz - Game Menu - @dr3dwerkz");
    primaryStage.setScene(scene);
    primaryStage.show();
  }

  /**
   * The main() method is ignored in correctly deployed JavaFX application.
   * main() serves only as fallback in case the application can not be launched
   * through deployment artifacts, e.g., in IDEs with limited FX support.
   * NetBeans ignores main().
   *
   * @param args the command line arguments
   */
  public static void main(String[] args) {
    launch(args);
  }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý