Vyhledávání v textu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vyhledávání v textu – C / C++ – Fórum – Programujte.comVyhledávání v textu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Rat
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
7. 3. 2013   #1
-
0
-

Kde je chyba? Program se nedostane přes if(Znak == HledanyFilm[0]).

void Vyhledat()
{
	do {
		cin.getline(HledanyFilm, 100);
		if(strlen(HledanyFilm) < 3)
			wcout << "Zadejte minimálně 3 znaky!\n";
	}while(strlen(HledanyFilm) < 3);
	int delka = strlen(HledanyFilm);
	while(!Soubor.eof())
	{
		Soubor.get(Znak);
		if(Znak == '[')
		{
			if(Znak == HledanyFilm[0]) {
				for(int a = 0; a < delka; a++) {
					if(a == delka-1) {
						pos = Soubor.tellp();
						Soubor.seekp(pos-a);
						wcout << "Český název filmu: ";
						fNazevCZ();
						wcout << "Anglický název filmu: ";
						fNazevEN();
						wcout << "Rok vydání: ";
						fOstatni();
						wcout << "Délka filmu: ";
						fOstatni();
						wcout << "Kvalita: ";
						fOstatni();
						wcout << "Jazyk: ";
						fOstatni();
						wcout << "Titulky: ";
						fOstatni();
						wcout << "Žánr: ";
						fOstatni();
						wcout << "Hodnocení na CSFD: ";
						fKonec();
					}
				}
			}
		}
	}
}

Funkce by měla vyhledávat v souboru .txt, kde to vypadá nějak takto

*[CZ nazev/EN nazev],rok,delka,kvalita,jazyk,titulky,zanr,hodnoceniCSFD;

[A-Team (EXTENDED)/A-Team, The (EXTENDED)]2010,BrRip,EN,CZ,Akční/Dobrodružný/Komedie,74;
-----------------
[Argo/Argo]2012,128,DVDscr,EN,CZ,Drama/Thriller/Historický,78;
-----------------
[Černý jestřáb sestřelen/Black Hawk Down]2001,144,BrRip,EN,CZ,Válečný/Akční/Drama/Historický,87;
-----------------
[Prezidentské volby/Game Change]2012,113,DVDrip,EN,CZ,Drama/Historick/Životopisný,78;
-----------------
atd....

Děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.206.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
7. 3. 2013   #2
-
0
-

no kdyz je znak [ tak tezko to bude i prvni znak v hledanem ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Rat
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
7. 3. 2013   #3
-
0
-

...tak to je trapas    dřív jsem zkoušel pomocí getline() načíst celý řádek a tohle je pozůstatek.

Děkuju, že jste upravil moji hloupost

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.206.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
7. 3. 2013   #4
-
0
-

v pohode.. ja sem se taky musel naucit videt chyby tim, ze sem jich spoustu udelal a pak taky odhaloval :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Rat
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
7. 3. 2013   #5
-
0
-

Naštěstí jsem začal s programováním brzo a mám ještě čas všechno vychytat a nejlépe se chyb vyvarovat, než je později opravovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.206.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Vyrezanie textu s textu... — založil kotlas6667

Vyhledávání — založil al

Vyhledávání — založil x-flyer

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý