Potrebuju vytvorit SOAP dotaz – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potrebuju vytvorit SOAP dotaz – PHP – Fórum – Programujte.comPotrebuju vytvorit SOAP dotaz – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Row0
Stálý člen
10. 3. 2013   #1
-
0
-

Ahoj všichni mám problém v XML se moc nevyznam a doposud sem se se SOAP nesetkal potreboval bych vedet jak to udelat.

mám php script na vytvoření xml kódu

a potrebuji skript, který přes SOAP odesílá právě podanou objednávku a v závislosti na odpovědi, kterou dostane, změní stav objednávky ("OK" a "chyba")

XML generator

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<box>
<?php
include 'include/connect.php';
header("Content-type: text/xml");
if(empty($_GET["datum"])){
$_GET["datum"]=date("Y-m-d");
}
/*$dotaz=mysql_query("  SELECT *
                      FROM new_buy AS n
                      JOIN vazby AS v ON v.id_n = n.id_n
                      JOIN produkty AS p ON p.id_p = v.id_p
                      ORDER BY datum_podani DESC
                    ");     */
if(isset($_GET["datum"])) {
$datum=$_GET["datum"];
intval($datum);
mysql_real_escape_string($datum);
                          }else{
                                $datum=date("Y-m-d");
                               }

$dotaz=mysql_query("  SELECT *
                      FROM new_buy
                      WHERE datum_podani='".$datum."'"
                  );    
                     
while($pom=mysql_fetch_assoc($dotaz)){
  echo "<objednavka>
  <idobjednavky>".$pom["id_n"]."</idobjednavky>";
  echo "<datum_podani>".$pom["datum_podani"]."</datum_podani>";
    echo "<vsechno_zbozi>"; 
                      $dot=mysql_query("SELECT * FROM vazby AS v JOIN produkty AS p ON v.id_p = p.id_p WHERE v.id_n=".$pom["id_n"]);
                      while($p=mysql_fetch_assoc($dot)){
                                                        echo "<produkt>";
                                                        echo "<id_produktu>".$p["id_p"]."</id_produktu>";
                                                        echo "<nazev>".$p["nazev_p"]."</nazev>";
                                                        echo "<cena>".$p["cena_p"]."</cena>";
                                                        echo "</produkt>";
                                                       }
    echo "</vsechno_zbozi>";                
  echo "</objednavka>";
}
?>
</box>

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a toto XML potrebuji odeslat

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.7.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
10. 3. 2013   #2
-
0
-

musis vyrobit post requerst... (rvat to bud do promenne nebo zapnout output buffer a pak to z nej natahnout do promenne)

pripadne soap to umi taky... a i primo z wsdl .. (ze bys to pak nemusel ani sepisovat takhle rucne)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

[C#] WP7 a SOAP — založil beachboy

SOAP problem — založil new_POPE

Webservices SOAP — založil plasmo

C#, PHP a SOAP — založil plasmo

Webová komponenta SOAP služby — založil Radek Černobila

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý