Práca s linkami na webstránke – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Práca s linkami na webstránke – Java – Fórum – Programujte.comPráca s linkami na webstránke – Java – Fórum – Programujte.com

 

Lupajz
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
12. 3. 2013   #1
-
0
-

Mám takúto otázku. Mám kód čo mi prečíta po riadkoch viditeľný zdrojový kód webstránky a mám z tohto kódu zistiť všetky ďalšie linky. Uvediem príklad na random webe : 

function xr_setmenu3(){xr_bd=1;xr_fc=0xFFFFFF;xr_bc=0xC84D19;xr_tr="";xr_menuoffx=0;xr_menuoffy=0;xr_menusep="0_3FFFFFF.gif";xr_frames=0;};function xr_openmenu3(e){xr_setmenu3();xr_openMenux(e,'xr_links_b3',2,xr_fc,xr_bc);};xr_setmenu3();
xr_startSubmenu('xr_links_b3','xr_links_menu3',165);
xr_submenuItem("Drevotavby","http://st.fri.uniza.sk/~zarecky/Galery_drevos.html","","xr_links_plain3");
xr_submenuItem("Stavby z Gulatiny","http://st.fri.uniza.sk/~zarecky/Galery_gul.html","","xr_links_plain3");
xr_mainMenuItem('xr_links_b3_2','Stol�rske v�robky',0,0,'javascript:;','_self','',1,1,'xr_links_l3');
xr_mainMenuItem('xr_links_b3_3','N�bytok',0,0,'javascript:;','_self','',1,1,'xr_links_l3');
xr_submenuItem("Schody","http://st.fri.uniza.sk/~zarecky/Galery_schody.html","","xr_links_plain3");

toto je výstup po tom čo načítam zdrojový kód. 

Ako zariadiť aby sa mi vypísali iba odkazy na ďalšie stránky ? Nesmú tam byť odkazy mailto: a javascript: 

takže na výstupe chcem len napr. : 

http://st.fri.uniza.sk/…_schody.html

http://st.fri.uniza.sk/…ery_gul.html

atď. ďakujem za návrhy :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.102.–
Jiri Sikora
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
24. 3. 2013   #2
-
0
-

Ahoj, nevim kde mas zdroj dat,ale predpokladam na nejake web strance.

Cely obsah stranky muzes nacist do Stringu nebo neceho podobneho, podivej se na httpclient .

Pak si to uz jednoduse vyriznes (parse) podle " http://" nemelo by to byt nic sloziteho , max 10 min.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.78.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Praca s riadkami — založil ja

Praca webmaster — založil maros cerven

Praca so subormi — založil Tom@sQo

Práca so súbormi — založil Milan

Praca ze suborama — založil Farbis_kralis

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý