@font-face – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

@font-face – CSS – Fórum – Programujte.com@font-face – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
ANV+1
Návštěvník
12. 3. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, mám problémy so zavedením daného kódu, ak by mi niekto poradil vyhovujúcu alternatívu, alebo riešenie môjho problému...ďakujem..

@font-face {
font-family: "Font01";
src: url("http://www.dafont.com/neou.font") format("truetype");
} 

h1 {
font-family: "Font01", sans-serif
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
LUK4S3K0
Newbie
17. 3. 2013   #2
-
0
-

Zdravím
Tak jediné co mě zde napadá je, v H1 za sans-serif ukončit středníkem a Font01 bez uvozovek také v H1 (ikdyž to nebude asi ten problém :-)  )

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.73.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
17. 3. 2013   #3
-
+1
-
Zajímavé

#1 ANV
Nikdy jsem se nesetkal s fontem typu .font, což je první věc. Druhá věc je, že na stránce, kam odkaz směřuje je také link na download - funkční. Po stažení se stáhnou fonty Neou-Bold.otf a Neou-Bold.ttf. Ty jsou pro tebe směrodatné. Hoď je do stejného adresáře jako máš css, případně pozměň cestu. 

Např.

@font-face {
	font-family: "Neuo-Bold";
	src: url("Neou-Bold.otf") format("truetype");} 

h1 {
	font-family: "Neuo-Bold", sans-serif
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
ANV+1
Návštěvník
17. 3. 2013   #4
-
0
-

#3 null_while
Ano, taktiež som mal podozrenie na ten odkazový formát, dokonca som ho upravil podľa štandardu na .ttf (http://www.dafont.com/neou.ttf, http://www.dafont.com/neou.font >> Neou-Thin.ttf ......), bohužiaľ mi to nespracoval..

Po zavedení tvojho riešenia mi pravidlo(@font-face) beží bezproblémovo. Veľké ďakujem, chystal som sa to až moc zložito obchádzať.. :-) 

//Po zavedení riešenia..

@font-face {
font-family: "Font01";
src: url("fonts/Neou-Thin.ttf") format("truetype");
}
 

h1 {
font-family: "Font01", sans-serif
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
"Bez činu zostávajú aj tie najkrajšie myšlienky bezcenné."
M.K. Gándhí
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
17. 3. 2013   #5
-
0
-

#4 ANV
Ať se daří. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

@font-face vs. cufon? — založil tanned88

Font — založil Tukan

Win32 api Font — založil Porcepoque

Farebny font v listbox-e — založil ha2

Návaznost na font-family. — založil pawlik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý