Win32:Evo-gen [Susp] – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Win32:Evo-gen [Susp] – C / C++ – Fórum – Programujte.comWin32:Evo-gen [Susp] – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Kéfas
~ Anonymní uživatel
70 příspěvků
13. 3. 2013   #1
-
0
-

Dobrý deň!

Obrázok(je upravený  ) popisuje situáciu:

Názov programu nie je podstatný, ale "Infekcia". 
Vždy keď skompilejem a spustím program, tak to chvíľu potrvá kým sa tento obrázok resp. správa zobrazí.(max. 10sek)
Takže sa vlastne nespustí program a ja si neviem dať rady.

Aj som niečo vygooglil a tu je môj postup:

  1.  Som prihlásený v režime Safe mode(ok)
  2.  V registri som nič také nenašiel, nevyhľadal.
  3. program csrss.exe som ukončil v Safe móde samozrejme.(Ale teraz ho mám zapnutý(Normal mode) ?!   )

Prosím vás o pomóóóóc.

Vopred ďakujem za reálne riešenia!

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 3. 2013   #2
-
0
-

#1 Kéfas
Jednoduše: Nepoužívej Dev-Cpp. :) (sorry za trochu OT, ale ber to jako radu do budoucna :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
13. 3. 2013   #3
-
0
-

1. kup si pořádnej antivir
2. nepiš viry

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Kéfas
~ Anonymní uživatel
70 příspěvků
13. 3. 2013   #4
-
0
-

#3 hlucheucho

  1. ...  (Avast)(stačí mi freeware  )
  2. #include <iostream>
    using namespace std;
    void Kefas(int);
    int main()
    {
        peter(16);
        cout << "Pick an integer: ";
        int count;
        cin >> count;
        peter(count);
        cout <<endl;
        system("pause");
        return 0;
    }
    void peter(int n)
    {
         cout << "Kefas says touch your toes " << n << " times.\n";
    }

Hrozne si ma pobavil.(Ja som C++ začiatočník  )

Tak aký bezplatný editor+kompilátor(IDE) mi odporúčate?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 3. 2013   #5
-
0
-

pokud si na Windows (což podle Dev-Cpp předpokládám, že ano), tak Visual Studio 2012 Express

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
13. 3. 2013   #6
-
0
-

na tomhle kousku kódu je vidět, co je Avast zač. Planý poplach. Až bude nějaký virus, projde v tichosti. V práci Avast máme, po několikaletých zkušenostech bych si ho do počítače nedal. Používám ESET, za těch 700,-Kč za rok to stojí. Funguje a neotravuje

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Kéfas
~ Anonymní uživatel
70 příspěvků
13. 3. 2013   #7
-
0
-

#5 crazy
O Microsofťácke produkty veľmi nestojím, aj keď používam MS Windows 7, XP. 

Našiel som NetBeans IDE.  
Vyzerá to veľmi dobre.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
Kéfas
~ Anonymní uživatel
70 příspěvků
13. 3. 2013   #8
-
0
-

#6 hlucheucho
700Kč??? 

Na Slovensku je to 49,90 EUR 1 rok / 1 PC
49.9 eur = 1272.31 Kč 

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 3. 2013   #9
-
0
-

#8 Kéfas
prodloužení licence je levnější

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
13. 3. 2013   #10
-
0
-

ESET NOD32 obnova licence 699,- Kč bez DPH. Opsáno z faktury kterou jsem nedávno platil. První rok (t.j. vč. nové licence) býval dvojnásobek. Zajímavé je kupovat více licencí (máte v rodině nebo s kamošema) , už od 2 ks jsou zajímavé slevy.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Kéfas
~ Anonymní uživatel
70 příspěvků
13. 3. 2013   #11
-
0
-

ESET smart security 6 = 49 eur

Ale ja ho zaťiaľ nepotrebujem.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
Kéfas
~ Anonymní uživatel
70 příspěvků
13. 3. 2013   #12
-
0
-

#10 hlucheucho
Opsáno z faktury kterou jsem nedávno platil.

Ja som maloletý študent, takže si ho nemôžem platiť, pretože nemám pravidelný príjem peňazí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Token gen — založil David299

Win32 skin? — založil       

Win32 - resource — založil devilfish

Win32 API — založil survik1

Background u Win32 GUI — založil Mega.Lama

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý