Jednoduchy for – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jednoduchy for – C / C++ – Fórum – Programujte.comJednoduchy for – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Durza
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
13. 3. 2013   #1
-
0
-

procpak mi nejede tohle , bude to blbost ale nevidim chybu spíš mi vrtá hlavou proc se ten for neprovede ani jednou

jde mi o to spocitat SUM(from 20 to 0) i
aneb piramidu 20 + 19 +20 ....

#include "stdio.h"
void main(void){
    int d = 0;
    int i;
    for(i = 20 ; i <= 1; i--){
    d += i;
    printf(" %d ", d);
    }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.194.187.–
Reklama
Reklama
Durza
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
13. 3. 2013   #2
-
0
-

mam tam preklep ... * piramidu 20+19+18 ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.194.187.–
Durza
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
13. 3. 2013   #3
-
0
-

a když to po sobě čtu tak mužu jen konstatovat že by moje klávesnice mohla mít i Y

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.194.187.–
cibule0
Návštěvník
13. 3. 2013   #4
-
0
-

#1 Durza
Chyby jsou dvě :-), první je "piramida", chyby dělám i já, ale tohle je velká hrubka :-D

a druhá ve foru přehod podmínku ->    i >=1

EDIT:

Dobře že sis všiml těch Y :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
Durza
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
13. 3. 2013   #5
-
0
-

díky když sem to prepisoval mel sem tam preklep a umazale sme spatne znamenko 
jinak diky 
vlákno uzamknout a zaminovat :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.194.187.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 107 hostů

Podobná vlákna

Jednoduchý shoutbox — založil takinoo

Jednoduchý projek — založil Akacko

Jednoduchý košík — založil mich

Jednoduchý select — založil Kristina

Jednoduchý zásobník — založil kadet

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý