Nacitanie ciest suborov a priecinkov – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nacitanie ciest suborov a priecinkov – C / C++ – Fórum – Programujte.comNacitanie ciest suborov a priecinkov – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tingf110
Duch
16. 3. 2013   #1
-
0
-

Zdravim, som zaciatocnik a potreboval by som program ktory by mal ulohu z daneho priecinka ktory mu nastavim urobit zoznam priecinkov a suborov stim ze ja neviem co sa tam nachazda snazim sa o nieco v c++ ale su to same hluposti potreboval by som aspon naviest na spravnu cestu. Vopred Vám ďakujem. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.174.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
16. 3. 2013   #2
-
0
-

#1 Tingf11
Mozes pouzit boost filesystem. Ak pouzivas VS2012 tak tam mozes pouzit: ms filesystem. Tieto kniznice su velmi podobne a zrejme budu standardizovane v nasledujucej verzi c++.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 104 hostů

Podobná vlákna

Vmyzanie suborov ... — založil bazik

Zazipovanie súborov — založil lukas.balaz

Vymazavanie suborov — založil Milan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý