Nelze načíst data z formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nelze načíst data z formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNelze načíst data z formuláře – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
TominoS0
Duch
16. 3. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, přes JQuery načítám do elementu div formulář pomocí příkazu - $("div").html("html kod + formulář"). Při načtení stránky, vybrání registrace a kliknutí na tlačítko Registrovat mám nastaveno, aby se pomocí window.alert vypsal obsah prvního inputu. Bohužel, nefunguje. Když nenačítám formulář do div pomocí ".html()", ale normálně vložím do div, tak vše funguje. Nevíte někdo, jak toto vyřešit i s funkcí ".html"?
Zde jsou stránky: http://www.viktorsulc.cz/tomino/fitko/index.php

login: 1

heslo: 1

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.21.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
17. 3. 2013   #2
-
0
-

#1 TominoS
já žádný tlačítko registrovat nevidim

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
TominoS0
Duch
17. 3. 2013   #3
-
0
-

#2 CZechBoY
Po přihlášení si klikni v horním panelu na registrace a je tam formulář.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.21.–
CZechBoY+4
Věrný člen
17. 3. 2013   #4
-
0
-

#3 TominoS
se musim přihlásit abych se mohl registrovat? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
TominoS0
Duch
17. 3. 2013   #5
-
0
-

#4 CZechBoY
No a co :D Zatím si dělám jen funkce, takže nevíš, jak to vyřešit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.21.–
CZechBoY+4
Věrný člen
17. 3. 2013   #6
-
0
-

#5 TominoS
zkus tam dát $(prvek).html($(html kod));

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
TominoS0
Duch
17. 3. 2013   #7
-
0
-

#6 CZechBoY
Bohužel, ani to nefunguje, al naštěstí jsem to po 6 hodinách vyřešil. Pro každé okno jsem udělal div, který je ze začátku neviditelný a přepínám je pomocí této funkce:  

var stare=0;
function nahoru_s_nim(i){
	var nove=i;
	if(stare!=nove){
	$('div.obsah').eq(stare).hide('slide',{direction: "left"},750);
	$('div.obsah').eq(nove).effect('slide',{direction: "right"},750);}
	stare=nove;
	};
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 156 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý