Načitanie txt súboru. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načitanie txt súboru. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNačitanie txt súboru. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Redix
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
17. 3. 2013   #1
-
0
-

Čaute, mám takýto problém potrebujem aby som cez javascript načítal .txt súbor ktorý je zapísaný a všetko z neho vypísať do určeného div.. Bolo bi dobre keby v tom bol aj autorefresher.. ďakujem za pomoc   .

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
17. 3. 2013   #2
-
0
-

   

<script type="text/javascript">
var req;
var FileName="http://localhost/file.txt";

function OpenFile(url) {
  req = false;
    // branch for native XMLHttpRequest object
    if(window.XMLHttpRequest && !(window.ActiveXObject)) {
      try {
        req = new XMLHttpRequest();
        } catch(e) {
        req = false;
        }
    // branch for IE/Windows ActiveX version
    } else if(window.ActiveXObject) {
          try {
          req = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
        } catch(e) {
          try {
                req = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
          } catch(e) {
                req = false;
          }
      }
    }
  if(req) {
      req.onreadystatechange = processReqChange;
      req.open("GET", url, true);;
      req.send("");
  }
}

function processReqChange() {
    // only if req shows "loaded"
    if (req.readyState == 4) {
        // only if "OK"
        if (req.status == 200) {
            document.getElementById('txtOutput').value=req.responseText;
        } else {
            alert("There was a problem retrieving the XML data:\n" + req.statusText);
        }
    }
}
</script>

<input type="button" id="btnOpen" value="Open File" onClick="OpenFile(FileName)" /><br />
<textarea id='txtOutput' rows='20' cols='100'></textarea>
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 3. 2013   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Redix
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
19. 3. 2013   #4
-
0
-

nedá sa to spraviť bez toho tlačitka? hm. .a ešte ja to chcem skor ako iframe.. ale nemôžem ho použiť kedže už končí a ja chcem mať validnú stránku tak hm,.. neviete ako to mam spraviť lebo ja to potrebujem na shoutbox.. aby sa samo autorefreshovalo. . ?? mam to tu ale mam to cez iframe.. a to nemôžem mať  hm neviete ako ?
neberte to ako reklamu : http://cs.gameunivers.eu/
ten shoutbox.. niečo takto .. prosím o pomoc :P 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Načítanie zo súboru — založil Grungy

Načítanie matice zo súboru — založil DušanDinoZzo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý