Refresh urcite casti stranky PHP nebo JS – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh urcite casti stranky PHP nebo JS – PHP – Fórum – Programujte.comRefresh urcite casti stranky PHP nebo JS – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tomick
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
17. 3. 2013   #1
-
0
-

Ahoj vsichni rad bych se zeptal zda-li existuje nejaka moznost refreshe jen urcite oblasti vypisu textoveho souboru (fopen) pres PHP (radeji) nebo pres JavaScript?? Diky ;)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.0.–
Reklama
Reklama
Řešení
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
17. 3. 2013   #2
-
+2
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

   

// krok 1
// vloz mezi <head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.0/jquery.min.js"></script> 
<script> 
var auto_refresh = setInterval(
function()
{
$('#loaddiv').fadeOut('slow').load('nacti.php').fadeIn("slow");
}, 20000);
</script>

// krok 2
// html div, ktery se bude aktualizovat
<div id="loaddiv"> 
</div>


// krok 3
// obsah souboru nacti.php
// predpoklada se ve stejnem adresari
echo"text";
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
Webnia.cz - tvorba webových stránek
Stejky0
Newbie
30. 3. 2013   #3
-
0
-

Ahoj, měl bych taky dotaz k tomuto vláknu. Mám nějaké filtrování např. checkoxy, kde po kliknutí se provede filtrování a změní se tím výpis zboží. Nechci ale, aby se refreshovala celá stránka, ale jen pouze jeden DOM element na stránce, kde se výpis zboží nachází. Chci ale, aby se uživatel mohl po stisknutí tlačítka zpět dostat o krok zpět s filtrováním (takže AJAXEM to asi nepůjde co?). Uvedu příklad:
Vyberu kategorii pc komponenty->potom HDD->potom SSD. Když kliknu na tlačítko zpět, tak chci být v kategorii HDD.

Vidím to tak, že každopádně se dotaz musí poslat na server PHP, vrátit výsledek (položky zboží) a aktualizovat je jenom v jednom DOM elementu.

alza.cz to má taklhle krásně vyřešené, ale nejde vyčíst jak to řeší a navíc používají ASP.NET tuším.

Díky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.198.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý