Fopen - Kde je chyba?? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Fopen - Kde je chyba?? – PHP – Fórum – Programujte.comFopen - Kde je chyba?? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tomick
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
19. 3. 2013   #1
-
0
-

Ahoj nevíte někdo kde by mohla výt chyba nebo mě aspoň trknout jak to spravit??

předem díky :D

<?php
$jmeno = $_GET['jmeno'];
$trida = $_GET['trida'];
$pc = $_GET['pc'];
$datum = Date("j/m/Y H:i:s", Time());
$soubor = fopen("pc/1.txt", "a"); 
fwrite($soubor, $jmeno $trida $datum); 
fclose($soubor);
?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.137.–
Reklama
Reklama
Ericsko+3
Stálý člen
19. 3. 2013   #2
-
0
-

Co si slubujes od tohto?

fwrite($soubor, $jmeno $trida $datum);

Asi si skor myslel:
fwrite($soubor, "$jmeno $trida $datum");

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.170.–
Markaos0
Návštěvník
19. 3. 2013   #3
-
0
-

Pokud se ti zobrazuje asi toto:

Notice: Undefined index: query in page.php on line 15

, tak to znamená, že něco není definované. v URL musí být například ?jmeno=zak11&trida=6&pc=11. Jinak na první pohled žádné chyby nevidím. Napiš, co máš za problém. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.9.–
Linux is like a wigwam
No gates, no windows, apache inside.
Markaos0
Návštěvník
19. 3. 2013   #4
-
0
-

Ještě jsem zapomněl připsat, že druhou chybu popsal Ericsko.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.9.–
Linux is like a wigwam
No gates, no windows, apache inside.
Markaos0
Návštěvník
19. 3. 2013   #5
-
0
-

   

<?php
$jmeno = $_GET['jmeno'];
$trida = $_GET['trida'];
$pc = $_GET['pc'];
$datum = Date("j/m/Y H:i:s", Time());
$soubor = fopen("pc/1.txt", "a");
$data = $jmeno." ".$trida." ".$pc." ".$datum; 
fwrite($soubor,$data); 
fclose($soubor);
?>

V proměnné $data si dej mezi ty uvozovky co chceš (tady je tam mezera), třeba nějaký lepší oddělovač než mezeru. Předtím se ti každá proměnná nahrávala jako další parametr, zatímco ty to celé potřebuješ nahrát jako jeden parametr. Z nějakého důvodu zřejmě musí být složka "pc" vytvořená předem, jinak mi to nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.9.–
Linux is like a wigwam
No gates, no windows, apache inside.
Markaos0
Návštěvník
19. 3. 2013   #6
-
0
-

Aha, tak to fwrite() napiš buď tak jako Ericsko (kratší), nebo jako já spolu s proměnnou $data (delší).  

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.9.–
Linux is like a wigwam
No gates, no windows, apache inside.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

Kde ej chyba? — založil Tom@sQo

Kde je chyba? — založil VelkyBubak

Kde je chyba? — založil DooFy93

C# kde je chyba ? — založil Milan

Kde je chyba??? — založil Mau

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý