Ach ta čeština – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ach ta čeština – Java – Fórum – Programujte.comAch ta čeština – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nicolas0
Návštěvník
20. 3. 2013   #1
-
0
-

Ahoj,

z Javy posílám přes most JDBC / ODBC dotazy do Accessu pomocí sql dotazů (mimo jiné) i textové řetězce.

V Javě normálně zadám slova / texty / datumy / ... s diakritikou, ale v Accessu se mně místo např. 19.březen 2013 objeví 19.bĹ™ezen 2013.

Když to potom zase sql dotazem nahraju z Access databáze zpět do Javy, v JTextField se zase normálně zobrazí 19.březen 2013.

Používám NetBeans.

Prosím poraďte zda je problém v Javě, nebo nastavení Office - Access?

Předem díky, N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Reklama
Reklama
remmidemmi0
Super člen
23. 3. 2013   #2
-
0
-

#1 Nicolas
problem je v Office-Access

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.20.–
Nicolas0
Návštěvník
28. 3. 2013   #3
-
0
-

#2 remmidemmi
Díky za nasměrování.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

Ach ta mrtvá Java? — založil Lukáš Chadraba

Čeština v C++ — založil vdolek

S.w.i.n.e - čeština — založil ondy13

čestina? — založil Michal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý