Applet a JMF – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Applet a JMF – Java – Fórum – Programujte.comApplet a JMF – Java – Fórum – Programujte.com

 

Micho
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
23. 3. 2013   #1
-
0
-

Zdravím,

Mám takýto problém:

Vytvoril som hru do Appletu (vychádzam s JAppelt), hra funguje no a keďže na pozadí musí hrať hudba vo formáte mp3 nainštaloval som si JMF. K tomu som si vytvoril vlastnú stránku (index.html) do ktorej som applet vložil no a hra mi fungovala aj s hudbou vo formáte .mp3. Problémom ale je, že hudba vo formáte .mp3 sa prehráva len na mojom počítači (odkaz na hudbu je správny v adresári s hrou) a keď applet spustím na inom pc všetko ide len neprehráva ten .mp3 súbor. Keďže knižnice javax.media.player a javax.media.manager odkazujú na balíček jmf.jar pridal som ho do appletu. Skúšal som ich pridať aj všetky čo obsahuje ale výsledok bol stále ten istý.
Neviete mi niekto povedať v čom by mohol byť problém? Ako IDE používam Netbeans a tu je časť kódu čo používa JMF + index.html:

public void nacitajZvuky() {
        try {
            Player podmaz = Manager.createPlayer(new URL(getCodeBase(), "sounds\\muzika.mp3"));
        } catch (Exception ex) {
            ex.printStackTrace();
        }
    }


public static void hraj() {
        try {
            podmaz.start();
        } catch (Exception ex) {
            ex.printStackTrace();
        }
    }

<html>
    <head>
        <title>Hra</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    </head>
   
    <body bgcolor="#666666">
    <center>
    <p>Hra</p>
    <applet codebase="build/classes"
            code="Applet.class"
            archive="jmf.jar"
            width="600"
            height="400"> 
    </applet>
    </center>
    </body>
</html>

Za každú pomoc/príspevok predom ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.243.–
Jiri Sikora
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
24. 3. 2013   #2
-
0
-

Nemuze to byt tim ze nema nastaveny spravne mediaplayer na windows ?

Zkouseli jsi to prehrat na primo ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.78.–
Micho
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
24. 3. 2013   #3
-
0
-

Skúšal som aj to ak myslíte, prehrať ju samostatne v mediaplayeri a tam hrala samostatne bez problému. :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.243.–
Jiri Prajzner
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
24. 3. 2013   #4
-
0
-

Ahoj,

da ti to sice trosku vic prace, ale zkus svou hru prepsat do JavaFX ktere nepotrebuje zadne JMF (coz je mimochodem dost prehistoricky kousek).

Tady je seznam prdporovanych audio/video formatu v JavaFX: http://www.oracle.com/…1446554.html#7

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

JMF — založil d.mostek

Java applet — založil raddar

Java applet — založil Leito

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý