zdravím chcem sa opýtať nejde mi ropussé v photoshop CS5 urobil som to aj podla návodu (1
pls pomoc
zdravím chcem sa opýtať nejde mi ropussé v photoshop CS5 urobil som to aj podla návodu (1
pls pomoc
Pre prácu s 3D v Adobe Photoshop je nutné mať rozšírenú verziu(extended). Pokiaľ máš, teda v tvojom prípade Adobe Photoshop cs5 extended a aj tak ti nefunguje metóda repoussé, môže to byť aj tým, že nemáš zakliknutú vrstvu daného textu s ktorým pracuješ.
Ak som ti nepomohol, skús mi svoj problém ešte trošku viac priblížiť.. :-)
pls povedz te
S tímhle přístupem to daleko nedotáhneš.
Musíš upresniť svoj problém, inak ti proste nepomôžeme.. Čo konkrétne ti nefunguje..? Zobrazuje sa ti metóda ropussé v paneli 3D nástrojou..? Prípadne môžeš skúsiť urobiť aj screen...
Dobre, v tomto prípade choď podľa môjho screenu a otvor: Úpravy -> Predvoľby -> 3D (Pre anglickú verziu Edit -> Preferences -> 3D)
Ja používam verziu cs6 extended, takže sa toto rozhranie od môjho líši, ale malo by sa ti otvoriť okno.. Hore v pravom hornom rohu by si mal mať Otvoriť GL(Open GL) ten musíš zaškrtnúť..!
Následne zatvor preferencie(to okno) a skús použiť metódu repoussé.. Daj vedieť.. ;-)
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku