Seriova komunikace – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Seriova komunikace – Delphi – Fórum – Programujte.comSeriova komunikace – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
fatalwir0
Newbie
25. 3. 2013   #1
-
0
-

Zdravim, je mozne v Delphi komunikovat pres seriove porty? Konkretne potrebuji odesilat a prijimat text z Arduina ktere se chova jako virtualni COM3. Je to mozne? Diky a omlouvam se ze pisu bez diakritiky ale pisu z mobilu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.23.–
Reklama
Reklama
mjseven0
Návštěvník
25. 3. 2013   #2
-
0
-

Na COM porty se dobra používá SYNASER, který součástí knihovny SYNAPSE http://synapse.ararat.cz/doku.php/download
Netuším zda to půjde proti Arduniu, ale pokud se tváří jako COM port, tak by to mělo jít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.83.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý